AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 25.10.2023

"Inter antoi kovan vastuksen" - Honka-luotsi Vasara oli luottavainen rankkareiden alla

"Inter antoi kovan vastuksen" - Honka-luotsi Vasara oli luottavainen rankkareiden alla

Honka juhlii ratkaisevan 11-metrisen upottua. (Kuva: Juhani Järvenpää)

FC Hongan taistelu eurocup-paikoista jatkuu, kun FC Inter kaatui tiukan kamppailun jälkeen Eurolopputurnauksen avauskierroksella.

Molemmilla joukkueilla oli ottelunsa paikkansa, mutta 120 minuuttiakaan ei riittänyt eron tekemiseen - tai maalintekoonkaan.

– Todella tiukka ja tasainen peli. Välillä aina toinen oli vähän hallitsevampi. Inter antoi kovan vastuksen. Pelasimme sitten kuitenkin mielestäni siinä mielessä hyvin, että pystyimme pitämään nollan omissa. Sääli toki, että emme pystyneet tekemään maaleja 120 minuutin aikana.

- Olin kyllä luottavainen, että jos mennään rankkareille, meillä on hyvä mahdollisuus ne hoitaa, Hongan päävalmentaja Vesa Vasara totesi ottelun jälkeen.

Hongan osalta europaikan metsästys jatkuu lauantaina kello 17.00 Tapiolan urheilupuistossa, kun SJK:n niin ikään rangaistuspotkuilla voittanut AC Oulu saapuu Tapiolaan. Sen ottelun voittaja pelaa europaikasta VPS:aa vastaan kaksiosaisessa otteluparissa. Tiedotamme lauantain ottelun lipunmyynnistä mahdollisimman pian.

– Tottakai mieluummin jätämme matkustamiset Oululle. Loppupeleissä pelit ratkaistaan toki kentällä eikä reissussa, mutta tietysti pelaamme aina mieluummin kotona ja kotiyleisön edessä, Vasara sanoo.

Lisää uutisia