AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 19.10.2023

Noah Pallas haluaa vielä AC Oulun eurokentille – ”Meillä on hyvät mahdollisuudet”

Noah Pallas haluaa vielä AC Oulun eurokentille – ”Meillä on hyvät mahdollisuudet”

Europaikka siintää Noah Pallaksen silmissä. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu varmisti Haastajasarjan ykköspaikan jo muutama kierros ennen loppua ja joukkueen tähtäin on jo Eurolopputurnauksessa. Noah Pallaksen mukaan europaikka on joukkueen selkeä tähtäin loppukautta ajatellen.

AC Oulu on voinut keskittyä rauhassa loppukauden koitoksiin, kun paikka Eurolopputurnauksessa on ollut takataskussa jo pidemmän aikaa. Pallas on iloinen, että loppukauden koitoksissa on vielä panosta.

- Ei tässä oikein muuta pelattavaa ole. Meillä on Hakaa vastaan vielä ottelu ja sen jälkeen alkavat pleijarit. Meillä on ollut nyt sellainen sanonta viimeisien kuukausien aikana, kun meillä on mennyt huonommin, että haluamme pelata kauden parhaimmat pelit playoff-peleissä. On kuitenkin kiva lopettaa kausi tärkeisiin peleihin ja on jotain panosta mukana.

Eurolopputurnaus on herättänyt mielipiteitä puolesta ja vastaan, mutta Pallas pitää sitä positiivisena kauden huipennuksena.

- Näen sen hyvänä asiana. Siinä on vähän isompi mahdollisuus Haastajasarjasta saada myös europaikka, ettei sitä jaeta aikaisin top neljälle. Itse pidän sitä ainakin hyvänä asiana.

Viime kaudella VPS selvitti tiensä Haastajasarjasta aina finaaliin saakka. Pallas uskoo AC Oululla olevan saumat mennä päätyyn saakka.

- Kun pelaa tuollaisia playoff-pelejä, niin ne ovat yksittäisiä pelejä. Siinä voi voittaa kumpi tahansa joukkue ja se riippuu siitä missä formissa joukkueet ovat. Kyllä minä uskon, että meillä on hyvät mahdollisuudet.

Lisää uutisia