AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 8.10.2023

​Marko Rajamäki: "Mestaruus tai mitali – Vaasassa riittää panosta sunnuntaina"

​Marko Rajamäki: "Mestaruus tai mitali – Vaasassa riittää panosta sunnuntaina"

"Rapa" odottaa hienoa koitosta Vaasaan sunnuntaille. (Kuva: Juha Tamminen)

Ruudun asiantuntija Marko Rajamäki odottaa Ruutu+:n sunnuntaista studio-ottelua VPS-HJK mielenkiinnolla.

VPS on avainasemassa mestaruustaistelun kannalta, sillä vaasalaisilla on mahdollisuudet ratkaisun siirtämiseksi päätöskierrokselle.

- Toiseksi viimeinen kierros käsillä ja kaikki muut paitsi HJK toivovat, että ratkaisu siirtyisi viimeiselle kierrokselle maaottelutauon jälkeen. HJK:n tavoite on tietysti ratkaista homma Vaasassa, jotta se pääsee keskittymään rauhassa syksyn europeleihin, "Rapa" kertoo.

Rajamäen mukaan on erittäin hienoa, että vastakkain ovat nimenomaan VPS ja HJK.

- HJK joutuu pelaamaan ihan tosissaan Vaasassa. Onhan se kivaa, että Veikkausliigan kaksi kuuminta porukkaa kohtaavat näin loppumetreillä. Tässä on myös kahden "voittamattoman" kohtaaminen kyseessä. VPS on hävinnyt viimeksi kesällä, eikä HJK kertaakaan Toni Korkeakunnaksen alaisuudessa. Näillä ennakkoasetelmilla voi odottaa, että Vaasassa nähdään hyvätasoinen peli, jossa VPS:llä on mahdollisuus varmistaa mitali tai HJK:lla mestaruus, Marko Rajamäki niputtaa.

Rajamäen aisaparina asiantuntijatehtävissä on sunnuntaina Tuija Hyyrynen. Ottelun selostaa Kim Kallström ja studioisäntänä touhuaa Tero Karhu.

VPS-HJK Ruutu+:n studio-otteluna sunnuntaina 8.10. kello 15.15 alkaen. Ottelu Lemonsoft Stadionilla alkaa kello 16.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia