AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 1.10.2023

​Ykkösessä ratkaisun paikat sunnuntaina ja maanantaina

​Ykkösessä ratkaisun paikat sunnuntaina ja maanantaina

Ykkösen loppusarjoissa pelataan sunnuntaina ja maanantaina viimeistä edellinen kierros.

Ylemmän jatkosarjan sunnuntain ainoa ottelu on Gnistan – SJK Akatemia. Mikäli Gnistan kärsii tappion, tämä merkitsee EIF:n suoran nousun varmistumista. Muilla tuloksilla tilanne pysyy avoimena ainakin maanantaihin saakka, jolloin EIF matkaa TPS:n vieraaksi.

EIF:lle riittää Veikkausliigan nousun varmistamiseksi voitto maanantaina riippumatta Gnistanin sunnuntain ottelun tuloksesta.

Lisäksi Ykkösessä käydään tiukkaa kamppailua nousukarsinnan ykkösvaiheeseen pääsystä. Maanantaina HIFK.n kohtaava MP on kaksi pistettä TPS:n ja SJK Akatemian edellä ja yksi kolmikosta jää karsinnan ulkopuolelle.

Lisää uutisia