AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 1.10.2023

"Hyvä piste ja hyvä askel eteenpäin" - tasapeli Kuopiosta maistui SJK:lle

"Hyvä piste ja hyvä askel eteenpäin" - tasapeli Kuopiosta maistui SJK:lle

SJK haki hyvän pisteen Väre Areenalta. (Kuva: KuPS / Niklas Pehkonen)

SJK sai nipistettyä sunnuntaina 1-1-tasapelin mestaruustaistossa olevan KuPS:n vieraana.

Diego Rojasin puskumaali Murilon keskityksestä vei SJK:n johtoon ensimmäisellä puoliajalla. Toisella puoliskolla SJK puolusti kovaa, mutta lopulta KuPS onnistui iskemään tasoituksen. Piste kelpaa, ja erityisesti tappioputken katkaiseminen kelpaa. SJK hakee edelleen pronssimitalia kauden viimeisissä peleissä - ja europaikkaa.

Pistejaon myötä SJK ei voi enää sijoittua kahden parhaan joukkoon, ja kausi jatkuu varmuudella vielä mestaruussarjan jälkeen Eurolopputurnauksessa.

– Kokonaisuutena positiivinen esitys. Toki me halusimme täältä enemmän, mutta hyvä piste. Ja hyvä askel suuntaan, jonne me haluamme mennä. Myös erittäin kova kamppailu, jossa oli paljon pelissä molemmilla, sanoi SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez ottelun jälkeen.

Gómez myönsi, että KuPS tuli vahvasti tauon jälkeen ja tämä toi SJK:lle vaikeuksia.

– Ensimmäinen puoliaika meni enemmän meille, mutta sitten toinen puoliaika oli meille vaikeampi. Olimme sillä koko ajan hieman jäljessä ja lopulta se oli meille liikaa.

– Mutta kokonaisuutena hyvä piste, ja hyvä askel eteenpäin. Menemme ensi viikkoon sillä mielellä, että haemme Turusta kolme pistettä, ja se auttaa meitä tavoitteessamme kohti Eurooppaa, sanoi Gómez.

Lisää uutisia