AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.39 // 30.9.2023

"Ei tuolla puolustamisella voi unelmoida pelaavansa Veikkausliigaa" - ​Malinen manasi helppoja takaiskuja

"Ei tuolla puolustamisella voi unelmoida pelaavansa Veikkausliigaa" - ​Malinen manasi helppoja takaiskuja

KTP:n hyvä toinen jakso ei kantanut pisteille saakka. (Kuva: Iitu Lehtonen - @iituxiini)

KTP:n tilanne sarjataulukon peräpäässä ei ainakaan helpottunut perjantaina AC Oulun vieraana kärsityn 0-2-tappion myötä.

KTP:n päävalmentaja Juha Malisen mukaan joukkueeseen on hänen tulonsa jälkeen pyritty valamaan iloa, uskoa ja itseluottamusta, jotka olivat kadoksissa.

- KTP ui tosi syvissä vesissä, taustalla on ollut tosi kirjavia tapahtumia. Olemme nyt neljä viikkoa yrittäneet tehdä muutosta ja se ei ole helppoa. Joukkueesta on lähtenyt sitten alkukauden puolenkymmentä kantavaa pelaajaa. Eikä aika todellakaan ole meidän puolellamme, Malinen kuittasi lehdistötilaisuudessa.

Perjantain ottelun alku oli KTP:n kannalta pahin mahdollinen, kun AC Oulu kuittasi alle vartissa kahden maalin johdon varsin helpoilla osumilla.

- Jos puolustaa tuolla tavalla kuin ne kaksi hassuttelumaalia, niin ei kannata edes unelmoida pelaavansa Veikkausliigaa. Se oli sellaista tekopuolustamista, vaikka olimme erittäin hyvin valmistautuneita, Malinen ärähti.

Positiivistakin kuitenkin oli. KTP:lla ei usko loppunut kahteen takaiskuun, vaan vieraat nousivat peliin mukaan ja olivat etenkin toisella jaksolla selkeästi niskan päällä.

- Positiivista oli se, että vaikka takana on tappioita ja pettymyksiä, niin pystyimme parantamaan ja viimeiset 20-30 minuuttia ensimmäisellä jaksolla olimme ihan kelpo joukkue. Toisella jaksolla olimme sitten erittäin hyviä ja tuollaisella pelillä voimme menestyä ketä tahansa vastaan, Malinen sanoi.

- Lisäksi pelasimme toisella jaksolla juuri niin kuin olemme harjoitelleet. Ei pelkkää puhetta ja fläppitaululle piirtämistä, vaan näytimme kentällä mihin pystymme. Se antoi uskoa siihen, että se tuloskin on vielä tulossa.

Lähde: ACO TV
Lisää uutisia