AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.38 // 23.9.2023

"Aika lailla sama tarina kuin viimeksi" - Tainio manasi Hakan hukattuja paikkoja

"Aika lailla sama tarina kuin viimeksi" - Tainio manasi Hakan hukattuja paikkoja

"Teme" harmitteli tappiota perjantaina. (Kuva: Jussi Rämä)

FC Hakan toinen vierailu Maarianhaminaan toi saman lopputuloksen kuin ensimmäinenkin, sillä kotijoukkue oli tälläkin kertaa parempi maalein 2-1.

IFK Mariehamnin nopean avausmaalin jälkeen Haka sai avausjakson lopulla otetta ja myös tasoituksen. Tauon jälkeen säilymisestä kynsin hampain kamppaileva IFK iski taas nopeasti ja piti sen jälkeen taistellen ja onnenkin avustamana johdostaan kiinni loppuun saakka.

– Toiselle puoliajalle saatiin tuuli taakse ja oltiin varmoja, että saadaan painettua IFK alas. Täysin päin persettä puolustettu 2-1 -maali, jossa tapahtui virheitä jonossa, Hakan päävalmentaja Teemu Tainio manasi ottelun jälkeen.

– Sen jälkeen painettiin ja saatiin muutama aivan loistopaikka maalin edestä, mutta ei vaan mennyt sisään.

IFK Mariehamn on ollut koskilaisille harvinaisen haastava vastus tällä kaudella, sillä kolmesta kohtaamisesta se voitti kotonaan molemmat ja Tehtaan kentällä pisteet tasattiin maalein 1-1.

– Aikalailla sama tarina kuin viimeksi täällä. Voitto oli tarjottimella jälleen, mutta IFK tuntuu olevan meille tällä kaudella punainen vaate, Tainio harmitteli.

– Luodaan aivan tarpeeksi huipputontteja, mutta ei maistu ja vastustaja tekee aikalailla ainoistaan.

Tulos merkitsi sitä, että Hakan sarjasopimus ensi kaudelle ei ole vielä varmistunut.

– Tämä tulos tarkoittaa, että taistelu sarjapaikasta jatkuu meidän osalta. Kaikki on omissa käsissä ja ens viikon sunnuntaina meillä on mahdollisuus lisätä pistepottia Lahtea vastaan, päävalmentaja totesi lopuksi.

Lisää uutisia