AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 22.9.2023

Honka-luotsi Vasara antoi tunnustuksen - "VPS oli parempi oikeastaan kaikessa"

Honka-luotsi Vasara antoi tunnustuksen - "VPS oli parempi oikeastaan kaikessa"

Honka joutui katsomaan vaasalaisjuhlia sivusta. (Kuva: Juhani Järvenpää)

FC Hongan voittoputki katkesi perjantaina tylysti vielä pidemmän voittoputken omaavan VPS:n käsittelyssä.

VPS haki pisteet Tapiolan Urheilupuistosta matkaansa vastusttamattomasti lukemin 0-3, vaikka mitään yhtä maalia peli ei ollut.

– VPS toteutti tänään pelisuunnitelmaansa paremmin kuin me omaamme. Sitä kautta he saivat mahdollisuuden kilpailla hyvin tuloksesta ja olivat sitten tuloksessa paljon paremmin kiinni kuin me. Toki siihen auttoi erikoistilannemaali, jolla he pääsivät yhden eteen ja sitten toinen maali ehkä meidän vähän suotuisalla ja huonolla puolustamisella. Kyllähän me noita tilanteita olimme katsoneet videolta ja tiesimme, että niissä ei kannata kuvitella jotain vaan pitää toimia.

- Silti, oli vähän turhan helppo se toinen maali ja teki pelin todella vaikeaksi. Summa summarum, VPS oli tänään parempi oikeastaan kaikessa. Tulosurheilua tämä on, emme saaneet tarpeeksi luotua vaaraa että olisimme päässeet toisen maalin jälkeen vielä kilpailemaan lopputuloksesta, Hongan päävalmentaja Vesa Vasara totesi ottelun jälkeen.

Vasara kaipasi omiltaan enemmän ja totesi, että junan saaminen raiteilleen takaisin täytyy tapahtua nopeasti.

– Kyllä meidän pitää olla parempia. Täytyy taas kehittyä aika nopeasti, meillä on jo keskiviikkona seuraava peli, HJK vieraissa. Pitää nopeasti jättää tämä taakse, saada ne hyvät asiat mitä meillä on ollut takaisin, joukkueena toimiminen paremmaksi ja sit kautta yksilötkin näyttävät paremmalta, Vasara katsoi tulevaan.

Lisää uutisia