AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 17.9.2023

​"Pronssi on VPS:n unelma" - Marko Rajamäki näkee VPS:n asetelmat erinomaisina

​"Pronssi on VPS:n unelma" - Marko Rajamäki näkee VPS:n asetelmat erinomaisina

KuPS:lla on paineet niskassaan sunnuntaina. (Kuva: KuPS Oy / Sanni Miettinen)

Ruutu+:n asiantuntija Marko Rajamäen mukaan KuPS ja VPS lähtevät sunnuntain Ruutu+:n studio-otteluun vastakkaisista lähtökohdista.

KuPS:lla on Rajamäen mukaan kaikki paineet niskassaan ja tätä korostaa vielä HJK:n lauantainen voitto. VPS:n tilanteeseen SJK:n tappio puolestaan toi vain lisäporkkanaa.

- Asia on yksinkertaisesti niin, että KuPS:n on pakko laittaa nyt iso vaihde päälle ja voittaa otteluita, mikäli se hamuaa mestaruutta. VPS on toisaalta täysin vapautuneessa tilassa. Se on jo oman mestaruutensa voittanut käsittämättömällä kymmenen ottelun voittosaldolla. Todella mielenkiintoista nähdä jatkuuko satu sunnuntaina, Rajamäki pohtii.

- VPS:n suuri unelma on pitää SJK takanaan ja ottaa pronssimitali. Mikä parasta, se lähtee tavoittelemaan unelmaansa kovalla itseluottamuksella ja täysin paineetta.

Kaikkiaan alkanut syksy on "Rapan" mukaan liki vertaansa vailla jännityksen suhteen.

- Huuhkajat taistelee hienoissa asemissa paikasta EM-kisoihin ja Veikkausliigan Mestaruussarja on aivan erinomaisen jännittävissä lähtökohdissa. Tämä on yksi kaikkien aikojen syksyistä suomalaisessa jalkapallossa, Rajamäki hekumoi.

Marko Rajamäen aisaparina Ruutu+:n studiossa on Mehmet Hetemaj. Lassi Hurskainen toimii studioisäntänä ja Juuso Ikonen selostaa.

KuPS - VPS Väre Areenalla sunnuntaina 17.9. kello 16.00. Ottelu on Ruudun studio-ottelu ja suora lähetys alkaa studio-osuudella jo kello 15.15. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia