AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 17.9.2023

"Onnistuimme lähes täydellisesti" - VPS-luotsi Nuorela nautti voittoputken jatkumisesta

"Onnistuimme lähes täydellisesti" - VPS-luotsi Nuorela nautti voittoputken jatkumisesta

VPS nousi jo kolmannelle sijalle. (Kuva: Miska Savolainen)

VPS:n taipale Veikkausliigan mestaruussarjassa vihellettiin sunnuntaina käyntiin, kun vaasalaiset kohtasivat mestarisuosikkeihin kuuluvan KuPS:n Kuopion Väre Areenalla.

Vepsu osoitti olevansa edelleen Veikkausliigan kuumin joukkue nollaten KuPS:n vieraissa lukemin 0-2 ja venyttäen voittoputkeaan jo 11 ottelun mittaiseksi.

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorelan mukaan KuPS oli juuri sellainen vastustaja, jota varten VPS valmistautui täydellä treeniviikolla.

- KuPS oli juuri sellainen, mitä odotimmekin. Meillä oli aika selkeä suunnitelma peliä varten, jossa myös onnistuimme lähes täydellisesti. Meidän aggressiivinen puolustamisemme toimi oikein hyvin. Tiesimme myös pallollisena joukkueena, että KuPS ei tule prässäämään rohkeasti, ja täten olimme tarpeeksi laadukkaita omissa pitkissä hyökkäyksissämme.

- Kykenimme käyttämään paljon wingbackejamme, ja laidoilla tilaa löytyi koko ajan. KuPS ei oikeastaan saanutkaan heitä missään vaiheessa kiinni, Nuorela kertasi tyytyväisenä.

Nuorela näki hiukan parantamisen varaa jääneen toiselle jaksolle, mutta tulos oli sen verran komea, ettei tämä suuresti jäänyt kaivelemaan.

- Toisella jaksolla kontrollimme hieman hävisi pelistämme. Meidän olisi pitänyt olla parempia omassa pallollisessa pelaamisessamme, vaikka puolustaminen toimikin edelleen todella hyvin. Tässä tilanteessa ei kuitenkaan ole hirveästi valittamista, ja meidän täytyy olla tyytyväisiä, Nuorela toteaa.

Lisää uutisia