AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 15.9.2023

​VPS:n Jesper Engström jahtaa unelmaa – "Olisi tosi hienoa päästä Eurooppaan kun seura täyttää 100 vuotta"

​VPS:n Jesper Engström jahtaa unelmaa – "Olisi tosi hienoa päästä Eurooppaan kun seura täyttää 100 vuotta"

Jesper Engström debytoi Veikkausliigassa jo kaudella 2011. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS:n kokenut kapteeni Jesper Engström lähtee intoa täynnä Veikkausliigan Mestaruussarjaan, eikä peittele tavoitteitaan.

Engström on pelannut VPS:ssa kaudesta 2011 lähtien lukuun ottamatta kahta kautta FC Interissä. Engström on urallaan ehtinyt kokea myös eurocupit Vepsussa ja Interistä paluunsa jälkeen hän totesi tavoitteeksi voittaa vielä mitali VPS:n kanssa ja päästä pelaamaan Eurooppaan.

Kuluvan kauden alkupuolella näytti, että tavoite on vain kaukainen unelma, mutta nyt Mestaruussarjan alkaessa VPS kolkuttelee jo mitalisijojen kannassa kiinni.

- Olisi tosi hienoa, jos pääsisimme Eurooppaan ja saisimme niitä pelejä taas Vaasaan ensi vuodelle, kun seura täyttää sata vuotta, Engström sanoo Vasabladetin haastattelussa.

Uskoa tavoitteeseen antaa Vepsun hurja kymmenen ottelun voittoputki, josta Engström antaa ison osuuden Jussi Nuorelan johtamalle valmennustiimille.

- Ennen kaikkea he saavat jokaisen pelaajan vahvuudet esiin pelitavassamme. Sen lisäksi he ovat saaneet meidät myös uskomaan peliajatukseemme ja nyt alkaa myös tuloksia näkyä, Engström kehuu.

VPS avaa Mestaruussarjan sunnuntaina KuPS:n vieraana Väre Areenalla.

Lähde: Vasabladet
Lisää uutisia