AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 20.8.2023

Gómez manasi neljättä peräkkäistä tappiota – ”Tämä on vaikea vaihe”

Gómez manasi neljättä peräkkäistä tappiota – ”Tämä on vaikea vaihe”

Joaquin Gomez kiitteli joukkueensa taistelua. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK kohtasi sunnuntaina Veikkausliigassa sarjan kärkikamppailussa Kuopion Palloseuran. Paikoitellen tasaisessakin ottelussa pelin hallinta oli välillä SJK:lla, mutta maalinteko ei seinäjokisilta onnistunut. Sen sijaan KuPS onnistui maalinteossa kolme kertaa.

KuPS ratkaisi ottelun loppuhetkillä, kun Arttu Heinonen onnistui kahdesti 90 minuutin molemmin puolin. SJK-luotsi Joaquin Gómez kiitteli suojattiensa taistelua.

– Mielestäni olimme pelissä mukana loppuhetkille asti. Me yritimme. Me todella yritimme parhaamme mukaan murtaa heidät, mutta he puolustivat hyvin ja tiiviisti. Tällaisissa peleissä täytyy olla todella keskittynyt eikä antaa saa antaa vastustajalle mitään toivoa päästä etulyöntiasemaan pelissä, mutta me annoimme. Ensimmäisellä puoliajalla he tekivät maalin ja pelistä tuli entistä vaikeampi, Gómez harmitteli SJK:n verkkosivujen mukaan.

SJK on nyt hävinnyt neljä ottelua peräkkäin ja on tällä hetkellä kuusi pistettä KuPS:aa perässä.

– Tämä on vaikea vaihe jota käymme läpi, ja meidän täytyy kääntää tilanne. Palaamme kotiin ja faniemme luo. Se antaa aina meille extralatauksen joka kerta. Tarvitsemme nyt kaiken ja kaikkien tuen päästäksemme takaisin jaloillemme, sanoo Gómez.

SJK:n ottelut jatkuvat lauantaina, kun IFK Mariehamn matkustaa Seinäjoelle.

Lisää uutisia