AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 18.8.2023

VPS:n voittoputken jatkuminen maistui Jussi Nuorelalle: "On oltava pirun tyytyväinen tulokseen"

VPS:n voittoputken jatkuminen maistui Jussi Nuorelalle: "On oltava pirun tyytyväinen tulokseen"

Vepsu haki vakuuttavan voiton FC Lahdesta. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS venytti voittoputkeaan jopa kahdeksan ottelun mittaiseksi, kun se kaatoi perjantaina vieraskentällä FC Lahden lukemin 0–2.

Kotijoukkue ei laadukkaasta puolustamisestaan huolimatta kyennyt pitämään Vepsua pois parhailta paikoilta, mikä osoittautui lopulta ratkaisevaksi tekijäksi lopputuloksen kannalta.

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorelan mukaan peli oli VPS:n kontrollissa kiitettävästi lähes koko ottelun ajan, vaikka helpolla voitto ei tullutkaan.

- Tässä sarjassa ei ole yhtään helppoa matsia, se on selvä juttu. Mielestäni peli oli meillä hyvin kontrollissa koko ajan. Ensimmäisellä jaksolla peli ei ollut ilotulitusta tai selvää dominointia, mutta pallo oli hallinnassamme ja pystyimme prässäämään sekä vaikeuttamaan Lahden pelinrakentelua aktiivisesti.

- Olimme ensimmäisellä jaksolla huonoja hyökkäysten laadun suhteen. Mahdollisuuksia meillä oli kuitenkin paljon, Nuorela toteaa.

Nuorela antoi tunnustusta erityisesti Vepsun puolustuspään pelaamiseen. VPS:n peli vapautui toisella puoliajalla, jolloin joukkueen tehokkuus myös saatiin kohdalleen ratkaisevista hyökkäyksistä.

- Toisella puoliajalla pääsimme tulemaan laidoilta suhteellisen vapaasti, ja kun pallo löysi kohdilleen, teimme heti hienon maalin. Puolustuspäässä meillä ei ollut mielestäni mitään ongelmaa missään vaiheessa peliä. Lahdella oli muutama vaarallinen erikoistilanne, joissa lähes aina voi käydä huonosti, mutta nekin hoidimme hyvin.

- Saimme toisen vapauttavan maalin vastahyökkäyksestämme, ja meidän kolmas maalimme oli todennäköisesti lähempänä kuin Lahden ensimmäinen maali. Siinä mielessä meidän on oltava pirun tyytyväisiä tulokseen. Kyseessä oli kuitenkin vierasottelu, eikä peli ollut helppo. Kokonaisuuteen olen tyytyväinen, Nuorela summaa.

Lisää uutisia