AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 18.8.2023

​"Tuntui että olisimme voineet ottaa pisteitä" – Norrmén manasi IFK Mariehamnin punaista korttia

​"Tuntui että olisimme voineet ottaa pisteitä" – Norrmén manasi IFK Mariehamnin punaista korttia

Alvaro Ngamban peli päättyi varomattomaan toiseen keltaiseen. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnin pistejahti FC Honkaa vastaan perjantaina kariutui – jälleen kerran – suhteellisen aikaiseen punaiseen korttiin.

Pelillisesti ottelu oli varsin tasainen ja kummallakin oli paikkansa. IFK Mariehamnin takaa-ajoa vaikeutti kuitenkin Alvaro Ngamban kentältäpoisto ja Honka vei pisteet numeroin 0-1. Grönvittin päävalmentaja Daniel Norrmén oli ottelun jälkeen odotetusti allapäin.

- Tuntuu epäoikeudenmukaiselta, "Ahna" naurahti kuivasti lehdistötilaisuudessa.

- Esityksemme oli minusta kuitenkin hyvä. Pelasimme hyvän avausjakson. Tuntui pahalta, että olimme 0-1-tappiolla. Meillä oli paikkoja ja etenkin rankkari, joten tilanne olisi yhtä hyvin voinut olla 1-0.

IFK Mariehamn tuli vahvasti toiselle jaksolle, kunnes tilanne muuttui melkoisesti.

- Meillä oli hyvä paikka lähietäisyydeltä hiukanepäselvässä tilanteessa ja sitten 56. minuutilla saimme punaisen kortin. Se on aina vaikeaa, vaikka pelaajat taistelivat hienosti ja saimme pari puolittaista paikkaakin. Punainen vei meiltä kuitenkin kyvyn luoda painetta.

Ngamban punaiseen Norrmén ei ollut lainkaan tyytyväinen. Keskikenttämiestä oli huomautettu hetki ennen rikettä, josta toinen keltainen heilahti.

- Palloon, mutta nappulat edellä, se on riski tuollaisessa kohtaa. Olen tyytyväinen pelaajiin, jotka olivat kentällä, Norrmén muotoili.

- Tunne on, että olisimme voineet tästä ottaa pisteitä. Mutta meillä on nyt raskas vaihe.

Lähde: IFK TV
vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia