AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 17.8.2023

Anton Popovichille kelpaa vain mestaruus – ”Ei voi mitään ohipelejä tulla”

Anton Popovichille kelpaa vain mestaruus – ”Ei voi mitään ohipelejä tulla”

Anton Popovitch hamuaa mestaruutta. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS lähtee viikonlopun Veikkausliigakierrokselle sarjan piikkipaikalta. Keskikenttäpelaaja Anton Popovitch haluaa kirkastaa kahden edellissyksyn hopeamitalit kultaisiksi.

KuPS on joutunut katsomaan kahtena edelliskautena vierestä, kun HJK on päässyt juhlimaan mestaruutta. Popovitchin mukaan kakkospaikat ovat kasvattaneet mestaruusnälkää joukkueessa.

- Todella paljon. Kun pääsi näkemään vierestä, kun HJK nostaa sitä pokaalia, niin kyllä laitoit itsellesi silleen, että ei enää ensi vuonna. Ja toivottavasti tänä vuonna saadaan olla siinä asemassa, että saadaan nostaa sitä pokaalia, Popovitch toteaa uusimmassa Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Kahden hopean jälkeen KuPS:lle kelpaa tällä kaudella mestaruus.

- Varsinkin europelien jälkeen tiedostimme sen, että ainut kilpailu on Veikkausliiga, ja se on ehkä se kaikista tärkein. Voittamalla Veikkausliiga antaa hyvät lähtökohdat europeleihin ensi vuonna. Kaikki tiedosti sen, että nyt jokainen peli Veikkausliigassa on todella tärkeä. Ei voi mitään ohipelejä tulla, että sen mukaan valmistautumisen pitää olla hyvää, että pelissäkin pärjää, Popovitch muistuttaa.

KuPS kohtaa sunnuntaina Veikkausliigan kärkiottelussa SJK:n. Ottelu on myös Ruudun studio-ottelu.

Suplan Veikkausliiga-podcastin pariin pääset täältä. Lähetyksessä vierailee myös Ruudun studioisäntä Tero Karhu.

Lisää uutisia