AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 15.8.2023

​Vankkaa Veikkausliigakokemusta Gnistaniin – Keaton Isaksson Ykkösen kärkijoukkueen riveihin

​Vankkaa Veikkausliigakokemusta Gnistaniin – Keaton Isaksson Ykkösen kärkijoukkueen riveihin

Keaton Isaksson HIFK:n väreissä kaudella 2022. (Kuva: Juha Tamminen)

Ykkösen kärkipaikkaa hallussaan pitävä Gnistan on vahvistanut rivejään vankkaa Veikkausliigakokemusta omaavalla Keaton Isakssonilla.

Isaksson edusti Gnistania viimeksi kaudella 2015, jolloin tasaisen hyviä otteita esittänyt hyökkäävä keskikenttäpelaaja iski 14 Kakkosen ottelussa kuusi maalia ennen siirtymistään loppukaudeksi tuolloin Veikkausliigaa pelanneen HIFK:n riveihin. Pääsarjatasolla Isaksson on pelannut HIFK:n, IFK Mariehamnin, PS Kemin ja SJK:n paidoissa yhteensä 100 ottelua, joissa on syntynyt komeasti 14 maalia ja seitsemän maalisyöttöä.

Gnistaniin Isaksson siirtyy Kreikan kakkostasolla pelaavasta FS Kozanista, jossa mies oli kauden 2022-23 aikana lähes järjestään avauskokoonpanossa aina pelikunnossa ollessaan. Tehoja kertyi mukavasti, sillä pelaamissaan otteluissa Isaksson iski kuusi maalia ja antoi viisi maaliin johtanutta syöttöä.

– Kreikassa pelaaminen oli kaikenkaikkiaan hyvä kokemus, mutta kuitenkin Ogeliin palaaminen oli itselleni paras vaihtoehto tähän paikkaan, sanoo Isaksson Gnistanin verkkosivuilla.

– Pakko sanoa, että tuosta kaudesta 2015 lähtien olen seurannut tarkasti Gnistanin menoa, sillä seura jäi silloin todella lähelle sydäntä. Todella mukavaa päästä mukaan jengiin ja huomata, että kuinka paljon kehitystä seurassa on tapahtunut. Haluan auttaa seuraa kaikin mahdollisin tavoin, jotta Kipinä nähdään ensi kaudella Veikkausliigassa. Odotan innolla myös Gnistanin legendaarista sisääntulobiisiä!

Lisää uutisia