AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 13.8.2023

​Studiovieras Antti Niemi: "Hongasta ei koskaan tiedä, mitä on luvassa"

​Studiovieras Antti Niemi: "Hongasta ei koskaan tiedä, mitä on luvassa"

Juhliiko Honka kotonaan sunnuntaina? (Kuva: Juha Tamminen)

Ruutu+ -studioon tulee sunnuntaina arvovaltainen vieras, kun Huuhkajien maalivahtivalmentaja Antti Niemi liittyy Honka-Inter -ottelun studiokaartiin.

Vierailija Niemen lisäksi studion "maalivahtitrio" täydentyy, sillä studioisäntänä toimii Lassi Hurskainen ja asiantuntijana Mika Hilander. Niemi odottaa sunnuntain studio-ottelusta mielenkiintoista.

- Voi varmaan todeta ihan realistisesti, että kummallakin joukkueella on ollut hieman mollivoittoinen kausi. Peli on ollut ailahtelevaa, kuten vaikkapa Hongan otteet Lahtea vastaan. Honka ei löytänyt millään keinoa murtaa Lahden matalaa blokkia, kun taas Oulua vastaan se kykeni järjestämään kunnon ilotulituksen. Hongasta ei oikein koskaan tiedä, mitä on luvassa.

- Inter on edelleen erinomainen vastaiskujoukkue, jossa varsinkin Timo Stavinskin rooli korostuu. Eikä joukkueen mahdollisuuksia tietenkään heikennä se, että erikoistilanteissa on käytössä Petteri Forssellin kaltainen taituri.

Ennakolta Niemi pitää Honkaa molemmille huipputärkeän ottelun suosikkina.

- Siltikin nostaisin tässä Hongan lieväksi suosikiksi, pelialusta saattaa olla sille selvä etu, sunnuntain studiossa vieraileva Niemi arvioi.

Ottelun varmasti runsaasti maalivahtiasiaa sisältävä studio alkaa kello 15.15. Ottelu Honka-Inter käynnistyy kello 16.00 Velja Engströmin selostamana.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia