AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 13.8.2023

FC Interin Almén ennakoi rohkeaa pelaamista – ”Kiihkeä matsi”

FC Interin Almén ennakoi rohkeaa pelaamista – ”Kiihkeä matsi”

Mikael Almén ennakoi tasaista ottelua. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan sunnuntain ottelut käynnistyvät FC Hongan ja FC Interin välisellä kohtaamisella. Joukkueet ovat Mestaruussarjaan oikeuttavan kuudennen sijan molemminpuolin, joten joukkueet taistelevat tärkeistä pisteistä.

Inter on kuudentena kaksi pistettä Honkaa edellä ja pelin vähemmän pelanneena. Runkosarjan lähestyessä loppuaan pisteet ovat molemmille tärkeitä, mutta Alménin mukaan joukkue on valmistautunut peliin normaalisti.

- Ei mitenkään erityisesti, aika saman lailla kuin normaaliin peliin. Kyllä me tiedämme sen, että pisteitä pitää saada, mutta ei mitään erityistä oikeastaan, Almén avaa uusimmassa Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Kummallekin joukkueelle pisteet ovat äärimmäisen arvokkaat eikä kumpikaan halua hävitä ottelua. Almén ei kuitenkaan usko pakitteluun.

- Kyllä me ainakin pyrimme aika rohkeita olemaan, vaikka voisi luulla, että molemmat voisi ottaa vähän varovaisemmin, ettei ainakaan omissa soi. Mutta kyllä minä uskon, että molemmat lähtevät ihan rohkeasti pelaamaan ja uskon, että tulee erittäin tasainen peli. Varmaan paljon kaksinkamppailuita, kiihkeä matsi.

Uusin Veikkausliiga-podcast on kuunneltavissa täältä. Lähetyksessä vierailee myös Ruudun asiantuntija Marko Rajamäki.

FC Honka - FC Inter Tapiolan Urheilupuistossa sunnuntaina 13.8. kello 16.00. Ottelu on myös Ruudun studio-ottelu ja studio-osuus alkaa jo kello 15.15. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia