AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.32 // 11.8.2023

Podcast-vieras Mikael Almén myönsi Jarkko Wissin vaikutuksen siirtoonsa – ”Iso merkitys”

Podcast-vieras Mikael Almén myönsi Jarkko Wissin vaikutuksen siirtoonsa – ”Iso merkitys”

Mikael Alménin ajatuksia kuullaan uusimmassa Suplan Veikkausliiga-podcastissa. (Kuva: Juha Tamminen)

Tällä viikolla on julkaistu hieman poikkeuksellisesti peräti kaksi Suplan Veikkausliiga-podcastia. Uusimmassa Mikael Almén toimii pelaajavieraana.

Ilveksen kasvatti jätti Tampereen tänä vuonna taakseen, kun hän siirtyi FC Interin riveihin. Alménin mukaan suurin syy siirtoon oli Jarkko Wissin siirtyminen sinimustien päävalmentajaksi.

- Suoraan sanottuna oli iso merkitys. Olisiko ollut joskus viime loppuvuoden puolella, kun kuulin siitä tai Jallu sanoi minulle, että hänestä tulee liigakoutsi. Ei sanonut silloin vielä joukkuetta, mutta olin heti silleen, että kuulostaa hyvältä. Pistetään harkintaan, ja kyllä minä silloin jo tiesin silleen, että Ilveksestä lähden ja jos siirryn Suomessa johonkin, niin se on sinne missä Jallu on. Kyllä sillä oli iso vaikutus, Almén avaa Interiin verkkosivuilla.

Almén ei osaa eritellä tarkkaan, mikä Wissin tyylissä hänelle sopii, mutta toppari pitää ainakin Wissin suorasanaisuudesta.

- En oikein osaa sanoa, mutta tykkään siitä tosi paljon, kun on suorasanainen, eikä kiertele paljon siinä mitä sanoo. Ainakin tietää, mitä pitää tehdä paremmin ja synkkaa hyvin. Olen tykännyt ihan päivästä yksi lähtien, Almén kehuu.

Uusin Veikkausliiga-podcast on kuunneltavissa täältä. Lähetyksessä vierailee myös Ruudun asiantuntija Marko Rajamäki.

Lisää uutisia