AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 8.8.2023

"Paras muisto edellinen ottelu Seinäjoella" - SJK:n Matej Hradecky tuntee Pohjanmaan derbyt

"Paras muisto edellinen ottelu Seinäjoella" - SJK:n Matej Hradecky tuntee Pohjanmaan derbyt

Matej Hradeckylla riittää muistoja Pohjanmaan derbyistä. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS ja SJK iskevät yhteen - jälleen kerran - Pohjanmaan derbyssä keskiviikkona Lemonsoft Stadionilla.

Kokemusta derbyistä on molemmissa joukkueissa runsaasti. Nykyisistä SJK:n pelaajista Vepsun on useimmiten SJK-paidassa kohdannut Matej Hradecky, jolle keskiviikon ottelu todennäköisesti on nyt kymmenes Pohjanmaan derby, jos hän kentälle astuu.

– Kyllä nämä ovat kivoja pelejä, kun porukkaa on aina paljon, ja molemmissa päissä kannattajat. Meidän kannattajamme yleensä vielä äänekkäämpinä, sanoo SJK:n kapteeninnauhaa nykyään kantava Matej Hradecky.

– Paljon on muistoja, mutta parhaimpana tietenkin viimeisin ottelu täällä Seinäjoella, kun voitimme yli neljän tuhannen katsojan edessä, lisäajan maalilla 2-1, kun Vepsu oli ensin tasoittanut, Hradecky muistelee.

Edellisen ottelun voitto jäi Hradeckyn lisäksi mieleen varmasti monelle muullekin, kun tuo lisäajan maali tuli vielä Terry Yegben pitkästä rajaheitosta, ja meni sisään VPS-maalivahti Teppo Marttisen käsien kautta. Video tilanteesta kiersi ympäri maailmaa ottelun jälkeen.

VPS - SJK Lemonsoft Stadionilla keskiviikkona 9.8. kello 19.00. Ottelu on myös ruudun studio-ottelu ja lähetys alkaa studio-osuudella jo kello 18.15. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia