AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 8.7.2023

"Olemme varmasti valmiita" - Honka ei anna tiiviin ohjelman heilauttaa itseään

"Olemme varmasti valmiita" - Honka ei anna tiiviin ohjelman heilauttaa itseään

"Vesku" on kierrättänyt pelaajistoaan mahdollisuuksien mukaan. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hongan ohjelma heinäkuun alussa on ollut ja on tiivis, mutta joukkue matkaa lauantaina SJK:n vieraaksi iskukykyisenä.

Hongan kalenteri on ollut viime aikoina melko kiireinen. 1.7. se kohtasi HJK:n, keskiviikkona 5.7. SalPan ja lauantaina 8.7. on vuorossa vieraspeli Seinäjoella. Sen jälkeen alkaa urakka eurokentillä, kun Honka kohtaa vieraissa kazakstanilaisen FC Tobolin 13.7.

– Suomen Cup ja europelit tuottavat meille totta kai otteluruuhkaa. Se on tiedossa ja on sääli, että meillä on myös muutamia vaivaisia pelaajia niin, ettemme voi aivan täyttä rosteria käyttää.

- Harjoittelemme hyvin ja tilanne on ollut tiedossa koko ajan, niin saamme kyllä iskukykyisen ryhmän koko ajan liikkeelle, Hongan päävalmentaja Vesa Vasara sanoo.

Vasara uskoo kuitenkin, että OmaSp Stadionilla nähdään lauantaina iskukykyinen espoolaisryhmä.

- Kuten cupin pelissä nähtiin, niin teemme rotaatiota ja pidämme siten jokaisen pelaajan käyttökelpoisena, se on tällä hetkellä todella tärkeää. Tässä on vielä kaksi peliä tätä sprinttiä jäljellä ja olemme varmasti valmiita jälleen Seinäjoella lauantaina, Vasara toteaa.

SJK - FC Honka OmaSP Stadionilla lauantaina 8.7. kello 17.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia