AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 8.7.2023

Matej Hradecky heittää paineet Hongan niskaan – ”Pitäisi alkaa pinnoja ottamaan”

Matej Hradecky heittää paineet Hongan niskaan – ”Pitäisi alkaa pinnoja ottamaan”

Matej Hradecky pistää paineet Hongalle. (Kuva: Juha Tamminen)

Ruudun lauantain studio-ottelussa keskitytään SJK:n ja FC Hongan väliseen otteluun. SJK:n Matej Hradecky odottaa hyvätasoista ottelua.

SJK ja Honka iskevät yhteen Seinäjoella. Hradecky ennakoi ottelusta kovaa vääntöä.

- Aika samanlainen jengi tulee vastaan mitä me olemme. Molemmat haluavat pelata futista alhaalta ja yrittävät dominoida palloa. Tasainen vääntö ja odottavin mielin. Aina on kiva pelata Honkaa vastaan, ne ovat yleensä kovatasoisia matseja, ennakoi Hradecky uusimmassa Veikkausliiga-podcastissa.

SJK on tiukasti mestaruustaistelussa mukana ollen kolme sarjakärki KuPS:aa perässä. Ennen kauden alkua FC Honka nostettiin HJK:n vahvimmaksi haastajaehdokkaaksi mestaruustaistelua ajatellen, mutta espoolaiset ovat tällä hetkellä viidentenä 11 pistettä KuPS:aa perässä. Hradecky heittääkin voittopaineet Hongan niskaan, sillä espoolaisilla ei ole varaa pistemenetyksiin, mikäli he haluavat nousta mukaan kärkikahinoihin.

- Sanoisin, että Hongalla ne kovemmat paineet on, totta kai. Meillä on mennyt niin hyvin, että pistekeskiarvo on korkealla. Meillä ei ole paineita tuossa matsissa, kun Honka on laitettu sinne Klubin ainoaksi haastajaksi. Jos haluaa haastaa, niin pitäisi alkaa pinnoja ottamaan.

Kokonaisuudessaan Hradecky odottaa viihdyttävää jalkapallo-ottelua.

- Teknisesti aika taitavaa futista. Molemmat tykkäävät pelata pallon kanssa ja varmaan aika pallonhallintavoittoista peliä tulee. Tasainen vääntö tulossa.

Tuorein Suplan Veikkausliiga-podcast on kuunneltavissa täältä.

SJK-FC Honka lauantaina 8.7. OmaSp Stadionilla kello 17.00 alkaen. Ruudun studio-osuus ottelusta alkaa kello 16.15.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia