AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 6.7.2023

Hradecky ei ole huolissaan SJK:n nykyvireestä – ”Lauantaina on seuraava matsi”

Hradecky ei ole huolissaan SJK:n nykyvireestä – ”Lauantaina on seuraava matsi”

Matej Hradecky vierailee Veikkausliiga-podcastissa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK on pelannut kaksi edellispeliään voitoitta, mutta on edelleen hyvissä asemissa mestaruustaistelua ajatellen. Matej Hradecky ei ole huolissaan, vaikka parissa edellispelissä ei ole täyttä pistepottia kertynyt.

SJK on kolme pistettä sarjakärki KuPS:n takana, mutta samalla kaksi ottelua vähemmän pelanneena. Parin pelin notkahdus ei Hradeckya hätkäytä.

- Olemme pelanneet 13 peliä ja hävinneet yhden. Jossain vaiheessa se tappio tulee, ja jos meillä on kahdeksan voittoa, kolme tasuria ja yksi tappio, niin on se aika hyvin, ja jossain vaiheessa se tappio tulee, Hradecky toteaa tuoreimmassa Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

SJK aloitti kautensa komeasti 11 peräkkäisellä tappiottomalla ottelulla. Hradecky myöntää, että AC Oululle koettu 1-4-tappio tuntui aluksi oudolta, mutta muistutti samalla tappioiden kuuluvan jalkapalloon.

- Oli se omalla tavallaan outoa, mutta jengi oli aika nopeasti silleen, että ei se mitään, lauantaina on seuraava matsi. Kyllä se aika nopeasti unohtui ja mielestäni se on aika hyvä mentaliteetti myös siihen, että olemme pelanneet niin hyvän alkukauden, että meillä on varaa tuollaiseen. Voidaan hävitä yksi matsi ja ei kaada maailmaa. Viime kaudella se olisi ollut eri asia, kun meni päin helvettiä. Voittaminen on kivempaa, mutta jos häviää koko ajan putkeen, niin ei se kivaa ole.

Tuorein Suplan Veikkausliiga-podcast on kuunneltavissa täältä.

SJK-FC Honka lauantaina 8.7. OmaSp Stadionilla kello 17.00 alkaen. Ruudun studio-osuus ottelusta alkaa kello 16.15.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia