AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 1.7.2023

"Olemme menossa parempaan suuntaan" - voiton menettäminen kismitti kuitenkin Honkaa

"Olemme menossa parempaan suuntaan" - voiton menettäminen kismitti kuitenkin Honkaa

Honka juhlii johtomaalia lauantaina. (Kuva: Juhani Järvenpää)

FC Honka joutui tyytymään tasapeliin lauantaisessa metroderbyssä HJK:ta vastaan oltuaan vielä loppuminuuteilla kiinni voitossa.

Hongan päävalmentaja Vesa Vasara oli ottelun jälkeen hiukan kaksijakoisissa mietteissä. HJK:n 1-1-tasoitus syntyi hiukan onnekkaasti käsivirheen takia tuomitusta rangaistuspotkusta.

– Pitkään olimme oikein hyvin mukana. Ehkä tasapainosin esitys meiltä. Puolustimme boksia hyvin syvällä silloin kun piti ja huippuvaaralliset paikat jäi HJK:lla aika vähiin. Vähän turhaan annoimme pallonhallintaa pois muutamissa hetkissä ja maalimme jälkeen saimme liian lyhyitä pallonhallintajaksoja, Vasara totesi.

- Toki meillä oli muutama vastahyökkäys, kerran olimme yksin läpi ja kerran viimeinen ratkaisu jäi vajaaksi, mutta isossa kuvassa todennäköisyydet menivät lopussa HJK:n suuntaan. Silloin mitä vaan voi sattua boksissa. Sääli, että se tapahtui tuolla tavalla ikävästä vahingosta, eikä pakotetussa tilanteessa tai hienolla maalilla. Se ottaa totta kai päähän.

Voiton karkaamisesta huolimatta Vasara näki ottelussa paljon positiivistakin.

- Joukkue osoitti, että olemme menossa parempaan suuntaan kuin vaikka edellisessä pelissä, vaikka silloin toki voitimmekin. Pelasimme hyvin joukkueena ja saimme yhden hienon maalinkin tehtyä, Vasara sanoi.

Lisää uutisia