AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 1.7.2023

Hakan Mahuta haluaa maksaa AC Oululle kalavelkoja – ”Meidän vuoro jättää heille kirvelevä maku”

Hakan Mahuta haluaa maksaa AC Oululle kalavelkoja – ”Meidän vuoro jättää heille kirvelevä maku”

Ryan Mahuta haluaa voittoa Oulusta. (Kuva: Juha Tamminen)

Lauantaina FC Haka kohtaa vieraskentälle AC Oulun, joka on ollut koskilaisille tällä kaudella kinkkinen vastustaja. Hakan Ryan Mahuta haluaa revanssia oululaisista.

Kauden avausottelussa Veikkausliigassa Haka menetti kahden maalin johtoaseman toisella puoliajalla ja joukkueet päätyivät 2-2-tasapeliin. Joukkueet kohtasivat hiljattain myös Suomen Cupissa, jossa AC Oulu nousi loppuhetken maalilla tasoihin ja nappasi jatkopaikan rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Mahutan mukaan joukkue lähtee hakemaan oululaisista revanssia.

- Me haluamme sieltä kolme pistettä. Cupista putoaminen jäi kirvelemään, kun jatkopaikka oli niin lähellä. Nyt on meidän vuoro jättää heille kirvelevä maku, Mahuta toteaa Hakan sivuilla.

AC Oulu on ollut tällä kaudella todella vahvassa vireessä ja on tällä hetkellä sarjassa neljäntenä. Viime kierroksella oululaiset aiheuttivat SJK:lle sen kauden avaustappion hakemalla Seinäjoelta selvän 4-1-voiton. Mahuta ei kuitenkaan vastustajaa säikähdä.

- HJK-peli toi meille uskoa, ja Veikkausliigassa voi tapahtua mitä tahansa ja jokainen peli on voitettavissa. En näe miksemme pystyisi AC Oulua voittamaan.

AC Oulu - FC Haka Raatin stadionilla lauantaina 1.7. kello 17.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.


Lisää uutisia