AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 30.6.2023

Selostaja ​Velja Engström: "Mistä HJK löytää paikkaajat toppariosastolle?"

Selostaja ​Velja Engström: "Mistä HJK löytää paikkaajat toppariosastolle?"

Loukkaantuminen pitää Aapo Halmeen sivussa. (Kuva: Mira Lönnqvist)

Selostaja Velja Engström on jälleen kerran puikoissa lauantaina Tapiolan Urheilupuiston selostamossa, kun Honka ja HJK mittelevät Metroderbyssä.

Engströmin mukaan HJK saa tosissaan pähkäillä lauantain kokoonpanonsa kanssa.

- Joona Toivio on poissa kuten Aapo Halmekin. Tämä tarkoittanee sitä, että Matti Peltola siirtyy toppariksi, eikä Topi Keskisenkään pelaaminen ole ollenkaan varmaan, Engström tietää.

Keskinen on ollut Engströmin mukaan keskeinen pelaaja HJK:n alkukaudessa.

- Jos Keskinen puuttuu, iso elementti HJK:n pelistä on poissa. Ilman häntä HJK:n hyökkääminen on ollut hitaan näköistä, eivätkä muut pelaajat näemmä pysty haastamaan vastustajia hänen tavallaan. Edellä mainitut seikat kertovat mielestäni sen, että Hongalla on kaikki mahdollisuudet pistää HJK todellisiin vaikeuksiin lauantaina. Hongan pitää vain saada sitä piinannut maalinteko kuntoon, selostaja arvioi.

Puntteja tasaa Engströmin mukaan se, että Hongalta on sivussa hyvin HJK:ta vastaan aina pelannut Arko-Mensah.

- Ei hänen poissaolonsa Keskisen luokkaa joukkueelleen ole, mutta hän on joka tapauksessa ollut mielestäni yksi Hongan parhaista pelaajista, varsinkin HJK:ta vastaa, Velja Engström päättää.

Lassi Hurskaisen johtama ennakkostudio Honka-HJK-ottelusta alkaa Ruutu+:ssa lauantaina klo 13.15. Asiantuntijoina Mika Hilander ja Marko Rajamäki.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia