AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 28.6.2023

VPS-luotsi Nuorelan tuska ei hellitä - "Tuttua tarinaahan tämä on"

VPS-luotsi Nuorelan tuska ei hellitä - "Tuttua tarinaahan tämä on"

VPS joutui seuraamaan sivusta Hongan juhliessa ratkaisumaalia. (Kuva: Juhani Järvenpää)

VPS:n tuskainen taival sai jatkoa tiistaina Espoossa, kun FC Honka piti pisteet kotonaan loppuminuuttien maalilla lukemin 1-0.

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela oli tuskastunut ottelun jälkeen, kun tulosta ei tahdo millään tulla, vaikka peli sinänsä kulkee kohtuullisen mukavasti.

- Tuttua tarinaahan tämä on. Taas kun kokonaisuutta mietitään, niin pelasimme hyvän pelin laadukasta joukkuetta vastaan. Peli oli tasainen ja kummallakin joukkueella oli omat jaksonsa pelinhallinnan suhteen. Tilanteet vaihtelivat, mutta kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen siihen, miten joukkueemme pelasi, kuinka teemme töitä ja kuinka annamme kaikkemme kentällä, Nuorela sanoi.

Tilastot kertovat selkeästi Vepsun tämänhetkisen akilleen kantapään. 12 veikkausliigaottelussa tehtyjä maaleja on vain kuusi.

- Kyllähän meillä pari tai kolme todella hyvää maalipaikkaa oli, mutta nyt pallo ei mene näköjään mistään maaliin. Kuitenkin pystyimme pitämään Hongan hyvin pois vaarallisimmilta paikoilta. Hongalla oli lähes saman verran hyviä maalipaikkoja kuin meilläkin, mutta heidän tekemä maali loppuun oli meiltä todella huonosti puolustettu tilanne erikoistilanteen jälkeen.

- Todella iso pettymys, että tällaisella maalilla hävisimme. Pistekin olisi ollut todella tärkeä saada tästä pelistä ja tappio tuntuu todella pahalta. Teemme kuitenkin hyvin asioita kentällä. Pystymme luomaan hyviä paikkoja, mutta pelaajamme eivät tunnu saavan palkintoja hyvistä suorituksista oikeastaan mistään, Nuorela harmitteli.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia