AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 27.6.2023

"Tehdään asiat vaikeaksi HJK:lle" - Tainio tyytyväinen Hakan tekemiseen tauon aikana

"Tehdään asiat vaikeaksi HJK:lle" - Tainio tyytyväinen Hakan tekemiseen tauon aikana

"Teme" joukkoineen lähtee haastamaan HJK:ta. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliiga jatkuu parin viikon maaottelutauon jälkeen tiistaina ja ainakin FC Hakalle tauko tuli tärkeään paikkaan.

Pelaajat pääsivät viikoksi lomailemaan raskaan ottelurupeaman päätteeksi ja ovat nyt palanneet tositoimiin akut ladattuina.

– Osa on pelannut isoja minuutteja, kun siinä oli se ottelurupeama, niin tuli sekä fyysisesti ja totta kai, kun tulokset olleet heikonlaisia, niin myös henkisesti tärkeään paikkaan, Hakan päävalmentaja Teemu Tainio toteaa.

Tiistaina Hakalla on edessä kova haaste, kun Tehtaan kentälle saapuu vieraaksi Veikkausliigan klassikkoon HJK. Tainio on kuitenkin luottavaisena joukkueensa iskukyvyn suhteen.

– Loman jälkeen ollaan päästy treenaamaan hyvin, niin kaiken kaikkiaan tämä aika on palvellut oikein hyvin. Nyt on käyty asioita läpi. Tiedostetaan, että pitää parantaa. Tiettyjä juttuja on muutettu ja koitettu selkeyttää.

– Haluan sellaisen energisen Hakan nähdä molempiin suuntiin. Pistetään itseämme likoon ja tehdään asiat vaikeaksi HJK:lle!

Edellisottelussa Ilvestä vastaan Hakan tasoitusmaalin iskenyt Juan Lescano on sivussa lievästä loukkaantumisesta johtuen. Lisäksi poissa ovat Vigori Gbe ja Mehdi Boukassi, jotka molemmat ovat käyneet Tainion mukaan leikkauksessa ja ovat sen seurauksena näillä näkymin poissa vielä kuukausia. Muutoin joukkue on kunnossa, joten kolmikon takaa löytyy vielä vaihtoehtoja, joista päävalmentaja tiimeineen pääsee tiistain kokoonpanoa rakentamaan.

FC Haka - HJK Tehtaan kentällä tiistaina 27.6. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta. Haka-HJK on myös Ruudun studio-ottelu ja lähetys alkaa jo kello 17.15.

Lisää uutisia