AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 27.6.2023

Saku Heiskanen siirtyy FC Hongasta University of Central Floridaan

Saku Heiskanen siirtyy FC Hongasta University of Central Floridaan

Saku Heiskanen siirtyy yliopistokentille. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honkaa edustanut Saku Heiskanen siirtyy pelaamaan ja opiskelemaan Yhdysvaltoihin, University of Central Floridaan. Yliopiston joukkue UCF Knights pelaa NCAA:n divisioona 1:ssä, eli korkeimmalla mahdollisella sarjatasolla.

Heiskanen, 21, aloitti jalkapallouransa Masalan Kisassa Kirkkonummella, josta hän siirtyi Hongan juniorijoukkueisiin. Hän siirtyi Hongasta Saksaan TSG Hoffenheimin organisaatioon kesällä 2017 ja oli sieltä lainalla niin Hongassa, kun HJK:ssakin. Syksyllä 2019 Heiskanen siirtyi HJK:n organisaatioon ennen paluutaan Honkaan kaudelle 2022.

Heiskasen pelejä ovat häirinneet ikävät loukkaantumiset. Viime kaudella hän pelasi edustusjoukkueen mukana kymmenessä Veikkausliigaottelussa, yhdessä Suomen Cupin ottelussa, sekä viidessä Liigacupin ottelussa. Lisäksi minuutteja kertyi Kakkosessa Honka Akatemian riveissä viidessä pelissä.

– Hienot fiilikset saada uusi kokemus uudessa maassa ja hienossa kaupungissa. Oli mahtavaa viettää Hongassa viimeiset puolitoista vuotta, kehittyä pelaajana ja saavuttaa paljon joukkueen kanssa. Iso kiitos pelaajille, valmennukselle ja kaikille seuran ympärille oleville ihmisille ja tsemppiä jokaiselle tulevaan, Heiskanen toteaa Hongan verkkosivuilla.

Lisää uutisia