AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 21.6.2023

"Oma veli ja paljon muita tuttuja" - Interin Olli Jakoselle SalPan kohtaaminen on erityistapaus

"Oma veli ja paljon muita tuttuja" - Interin Olli Jakoselle SalPan kohtaaminen on erityistapaus

Inter matkaa keskiviikkona Saloon. (Kuva: Tara Jaakkola)

FC Inter matkaa keskiviikkona Saloon yhteistyöseuransa SalPan vieraaksi Suomen Cupin 6. kierroksen otteluun.

Interissä pelaajauransa kaudella 2023 aloittanut Salon kasvatti Olli Jakonen kohtaa kasvattajaseuransa. Tuttujen kasvojen kohtaaminen tuo Inter-hyökkääjälle omanlaisensa erityslatauksen otteluun.

– Oma veli ja paljon muitakin tuttuja pelaa joukkueessa (SalPassa), niin tietysti tulee aina pieni lisäbuusti matsiin. Ylipäätään on kiva päästä pelaamaan Saloon: vanhaa kotiseuraa vastaan ja vanhalla kotikentällä, niin on paljon tunteita ja iso lataus matsiin, Jakonen kuvailee tuntemuksiaan.

Inter lähtee voittamaan ottelua hymyssä suin.

- Uskon, että SalPa tulee taistelemaan voitosta ihan loppuun asti ja on aika aggressiivinen porukka, joka haluaa näyttää liigajoukkueelle. Heillä on alla pieni tappioputki, sen he haluavat varmasti katkaista.

– Me lähdetään totta kai voittamaan matsia ja tehdään hommat niin kuin normaalistikin. Yritetään tehdä paljon maaleja ja nauttia matsista hymyssä suin, Jakonen päättää.

Suomen Cupin 6. kierroksen ottelu SalPa - FC Inter Salon Keskusurheilukentällä keskiviikkona 21.6. kello 18.30. Suomen Cupin ottelut myös suorana Ruudusta.

Lisää uutisia