AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 15.6.2023

VPS:n Roni Hudd: ”Olen tottunut liigavauhtiin paremmin”

VPS:n Roni Hudd: ”Olen tottunut liigavauhtiin paremmin”

Roni Hudd onnistui maalinteossa myös Minihuuhkajia vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Tammikuussa 18 vuotta täyttänyt Roni Hudd on saanut tällä kaudella hyvin vastuuta VPS:n riveissä. Hudd on ollut kauteen suhteellisen tyytyväinen, mutta parannettavaakin löytyy.

VPS:n kausi on ollut tulosten valossa vaikea, mutta Hudd on ollut yksi kauden valopilkuista. VPS on tehnyt tällä kaudella kuusi maalia ja kolme niistä on Huddin käsialaa. VPS on sarjassa tällä hetkellä viimeisenä, mutta Hudd näkee joukkueella olevan edellytyksiä parempaan.

– Kaudesta on toistaiseksi kaksijakoiset tunnelmat. Olemme pelanneet ajoittain hyvin, mutta emme ole saaneet aikaan maaleja emmekä sitä kautta pisteitäkään. Olen ihan tyytyväinen kolmeen maaliini, mutta niitä voisi olla enemmän. Olen tottunut liigavauhtiin paremmin kuin viime kaudella ja päässyt pelaamaan useasti avauskokoonpanossa. Tavoitteenani on tehdä lisää maaleja ja antaa maalisyöttöjä, jotta pystymme selättämään vaikean jakson ja voittamaan pelejä, Hudd pohtii Palloliiton verkkosivuilla.

Hudd on mukana U18-maajoukkueessa, joka aloitti Eerikkilässä pelattavan Baltic Cupin 2-1-voitolla Virosta. Hudd iski Suomen voittomaalin loppuhetkillä rankkarista.

– Oli hienoa, kun saimme lopulta käännettyä pelin voitoksi. Vaikka emme olleet suvereeneja, ansaitsimme mielestäni kolme pistettä. Oli tietenkin mukavaa tehdä voittomaali – Suomi-paidassa on aina siistiä tehdä maali, iloitsee Hudd.

Minihuuhkajat jatkavat pelejään perjantaina, kun vastaan asettuu Liettua. Ottelu alkaa kello 18.00.

Lisää uutisia