AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.23 // 7.6.2023

Tainio tiedostaa Ilveksen vaarallisuuden – ”Laatua löytyy”

Tainio tiedostaa Ilveksen vaarallisuuden – ”Laatua löytyy”

Teemu Tainio varoittaa Ilveksen vaarallisuudesta. (Kuva: Juha Tamminen)

Valkeakoskella mitellään keskiviikkona paikallishengessä, kun FC Haka saa Tehtaan kentälle vastaansa Ilveksen. Teemu Tainio odottaa viihdyttävää Pirkanmaan paikallisottelussa.

Niin Hakan, kuin Ilveksenkin otteissa on ollut tällä kaudella ailahtelevaisuutta. Tainio korostaa tarkkuutta, mutta haluaa nähdä joukkueeltaan myös rohkeaa pelaamista.

– Ilveksen peleissä on tapahtumia molempiin suuntiin, joten niin puolustuksellisesti, kuin hyökkäyspäässä pitää olla tarkkana. Mutta kyllä meillä sellainen vahva eteenpäin menemisen halu tulee olemaan, Tainio toteaa Hakan sivuilla.

– Ilveksellä on tällä kaudella ollut otteluiden lopussa ongelmia, joten sen kanssa saa olla tarkkana. Mutta siellä on taitavia yksilöitä yläkerrassa, on sitten kyse laukauksista tai namupasseista, eli laatua löytyy kyllä.

Haka nappasi Pirkanmaan valtikan itselleen tiukasti viime kaudella ja Tainion haluaa valta-aseman säilyvän Valkeakoskella.

– Meillä on hyvä rekordi Ilvestä vastaan, neljä viimeistä peliä voitettu, niin meillä on henkinen yliote. Olemme olleet kotona vahvoja, joten jatketaan siitä, Tainio heittää.

FC Haka - Ilves Tehtaan kentällä keskiviikkona 7.6. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta. Ruudun studio-osuus ottelusta alkaa kello 17.15.

Lisää uutisia