AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 4.6.2023

KTP saavutti ensimmäisen tavoitteensa - "Seuraava tavoite on säilyttää sarjapaikka"

KTP saavutti ensimmäisen tavoitteensa - "Seuraava tavoite on säilyttää sarjapaikka"

KTP kiitti kotiyleisöä lauantain voiton jälkeen. (Kuva: Mikko Mäkelä)

Ykkösen viime kauden mestari KTP otti jo toisen peräkkäisen voittonsa Veikkausliigassa Arto Tolsa -areenalla lauantaina.

1949 katsojaa näki vihreävalkoisten nappaavan erittäin tärkeän 1-0 (0-0) -voiton Vaasan Palloseurasta ranskalaissyntyisen, maajoukkuetasolla Kap Verdeä edustavan Willis Furtadon kauden neljännellä maalilla.

- Eka tavoite tälle kaudelle oli ottaa yli 11 pistettä, ja seuraava tavoitteemme on varmistaa sarjapaikka, KTP:n tyytyväinen päävalmentaja Jussi Leppälahti sanoi.

12. sarjapisteensä voitollaan ottanut KTP:hän sai edellisellä pääsarjavisiitillään vain 11 pistettä, joten nyt tuo määrä on ylitetty jo 10 kierroksen jälkeen.

KTP vei avauspuoliajalla kulmapotkutilaston 11-2, mutta maalintekoyritykset menivät vaasalaisille 7-2.

- Ensimmäisellä jaksolla meillä oli paljon kulmia, mutta VPS:lläkin oli muutama paikka. Peli oli tasaista koko ajan, Leppälahti sanoi.

- Toisella jaksolla VPS tuli peliin mukaan paremmin, ja heillä oli etsikkoaikansa alkuhetkillä. Sitten me saimme vaihdoista jonkin verran lisää virtaa.

Kaikkineen Leppälahti näki ottelun olleen tasainen ja vaasalaisten voittokaan ei olisi ollut suuri vääryys.

- Kokonaisuudessaan matsi olisi voinut mennä miten vaan. Tämä oli aivan fifty-fifty-peli, mikä sitten kääntyi meille. Jonain toisena päivänä tämä olisi voinut kääntyä vieraille, Leppälahti kommentoi.

Lisää uutisia