AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.22 // 3.6.2023

"Tulosta pitäisi alkaa pikkuhiljaa ottamaan" - Tappio Interille pettymys Hongalle

"Tulosta pitäisi alkaa pikkuhiljaa ottamaan" - Tappio Interille pettymys Hongalle

Florian Krebsinkaan sihti ei ollut kohdillaan Turussa. (Kuva: Tara Jaakkola)

FC Honka matkasi lauantaina Turkuun kohtaamaan FC Interin Veritas Stadionilla ja joutui poistumaan kotimatkalle ilman tuomisia.

Uudella Veritaksen tekonurmella nähtiin tasainen kamppailu pelillisesti, mutta maalit ratkaisevat pisteiden kohtalon. Niitä kotijoukkue teki kaksi ja kun Honka jäi nollille, jäivät pisteet Turkuun.

– Emme päässeet toisella puoliajalla oikein enää paikoille. Inter oli vastahyökkäyksissä todella vaarallinen, emmekä pystyneet puolustamaan niitä tarpeeksi hyvin. He alkoivat toisen maalinsa jälkeen puolustaa paljon syvemmällä. Otimme enemmän riskejä, mutta emme saaneet oikein mitään aikaan, Matias Rale totesi ottelun jälkeen.

Ralen sävelet tulevaa kohden olivat selvät.

– Mennään treenikentälle, katsotaan mitä tehtiin väärin ja eiköhän sieltä jossain vaiheessa ala tulla tuloksiakin. Kyllä meidän pelaajat ja staffi on sitä tasoa, että tulosta pitäisi alkaa pikkuhiljaa ottamaan.

- Meidän tulee olla huomattavasti aktiivisempia hyökkäyssuuntaan, saada parempi prässi, sitä kautta enemmän hyökkäyksiä ja päästä enemmän boksiin, eikä päästää vastustajaa yhtä helpoille paikoille.

Lisää uutisia