AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 3.6.2023

"Näiden pelien häviäminen tuntuu todella pahalta" - VPS-luotsi Nuorela pettyi tehottomuuteen

"Näiden pelien häviäminen tuntuu todella pahalta" - VPS-luotsi Nuorela pettyi tehottomuuteen

Vepsu jäi pisteittä lauantaina Kotkassa. (Kuva: Mikko Mäkelä)

VPS:n vierailu lauantaina Arto Tolsa Areenalla ei tuonut tulosta KTP:n vietyä tärkeät pisteet numeroin 1-0.

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela ei voinut peitellä pettymystään tappion jälkeen.

- Nämä ovat niitä "kuuden pisteen matseja", ja näiden häviäminen tuntuu todella pahalta. Meillä on saumamme voittaa pelejä, muttemme ihan saa tulosta aikaiseksi. Tasainen ja tiukka matsi takana, jossa mentiin paljon päästä päähän, ja molemmilla joukkueilla oli mahdollisuudet ratkaista ottelu, Nuorela kertasi.

- Kotka oli vaarallinen omissa hyökkäyksissään, ja olimme vaikeuksissa, kun he murtautuivat hyökkäyskolmannekselle. Hävisimme ottelun omassa boksissamme, kun päästimme maalin.

VPS:n hyökkäyspelin tehokkuuden puuttuminen on ollut harmillinen jatkuva teema alkukauden kierroksilla. Pelit ovat ratkenneet aina pieniin asioihin ja Nuorelan mukaan joukkue tekee jatkuvasti hyviä ja oikeita asioita kentällä.

- Joukkueellamme puuttuu laatua hyvissä hyökkäyksissä. Olemme hyvillä paikoilla, mutta emme saa niistä valitettavasti tarpeeksi aikaiseksi. Joukkue kuitenkin tekee kaikkensa ja tekee sovittuja asioita hyvin.

- Meidän on uskottava omaan peliimme, joka mahdollistaa tuloksen. Pienet asiat kuitenkin ratkaisevat pelit, ja toistaiseksi emme ole kyenneet kääntämään niitä voittaviksi teoiksi, Nuorela pohtii.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia