AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 1.6.2023

Albin Granlund kutospaikalla - ​IFK Mariehamn pääsi kokeilemaan ja sai pelituntumaa pelaajille

Albin Granlund kutospaikalla - ​IFK Mariehamn pääsi kokeilemaan ja sai pelituntumaa pelaajille

Albin Granlund vakuutti myös keskikentän pohjalla. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn eteni Suomen Cupissa odotetusti jatkoon haettuaan keskiviikkona 7-0-voiton Nelosen TuRaKesta.

TuRaKe pisti hyvin kampoihin ottelun alussa, mutta peli alkoi olla selvä avausjakson lopulla Grönvittin iskettyä reiluun kymmeneen minuuttiin kolme maalia. Toisella jaksolla ero kasvoi vielä neljällä osumalla.

- Olisimme voineet ja ehkä meidän olisi pitänytkin tehdä jokunen maali lisää. Olemme kuitenkin jatkossa cupissa, mikä oli tavoitteemme ja siinä mielessä olemme tyytyväisiä, IFK:n kakkosvalmentaja Jimmy Wargh sanoi Nya Ålandille.

Voiton lisäksi ottelu antoi IFK Mariehamnille tilaisuuden hiukan kokeilla pelaajia tavanomaisesta poikkeavilla pelipaikoilla. Jean-Christophe Coubronne pelasi puolustuksen keskustan sijasta laidalla ja Albin Granlund oli nostettu keskikentän pohjalle.

- Coubronne on pelannut enemmänkin laitapakkina aiemmin, joten hänen osaltaan se ei ollut niin epätavallista. Olemme aiemmin leikkineet ajatuksella, että voisimme hyödyntää Albin Granlundia kutospaikalla, jos tulee loukkaantumisia, joten se oli tavallaan kokeilu jatkoa ajatellen, Wargh kertoi.

- Albin myös pelasi hyvin, asenne oli oikea ja työmäärä kova.

Hyviä uutisia oli myös se, että Coubronnen lisäksi Alvaro Ngamba ja Robin Sid palasivat sairaslistalta kokoonpanoon. Kolmikko on käytettävissä myös lauantain Veikkausliigaottelussa Oulussa, joskaan ei vielä ihan täydessä iskussa.

- Lähimpämä ihan puhtaasti harjoittelua ajatellen on varmasti Alvaro Ngamba. Robin Sidillä ja Jean-Christophe Coubronnella on alla hiukan vähemmän harjoituksia ja he ovat ehkä käytettävissä ennemmin vaihdosta kentälle tullen.

Lähde: Nya Åland
Lisää uutisia