AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.22 // 31.5.2023

​IFK Mariehamn hoiti cupissa jatkopaikan varmasti – TuRaKe taisteli sen minkä pystyi

​IFK Mariehamn hoiti cupissa jatkopaikan varmasti – TuRaKe taisteli sen minkä pystyi

Daniel Enqvist osui kahdesti avausjaksolla. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn jatkaa odotetusti Suomen Cupin 6. kierrokselle kaadettuaan keskiviikkona Nelosessa pelaavan TuRaKen maalein 7-0 (3-0).

Pallonhallinta oli kautta ottelun IFK Mariehamnilla, mutta TuRaKe pisti hyvin kampoihin ja puolusti etenkin ottelun alussa erittäin hyvin. Varsinaisia maalipaikkoja ei nähty ennen kuin 21. minuutilla, kun Alan Henrique puski Riku Sjöroosin keskityksestä avausmaalin.

Avausosuman jälkeen ei mennyt kuin viisi minuuttia ja Daniel Enqvist tuplasi johdon lähietäisyydeltä ja myös kolmas maali merkittiin Enqvistille, joka tällä kertaa pamautti pallon voimalla takanurkkaan Oskari Sallisen esityöstä. Tauolle mentiin lukemissa 0-3 Grönvittin hallittua ottelua, mutta vastustajan taistelleen myös hyvin.

Toisen jakson alussa tauolla kentälle vaihdettu Dé lisäsi IFK Mariehamnin johtoa. Viimeisen vartin aikana IFK iski vielä kolmeasti. Arvid Lundberg teki Riku Sjöroosin hienosta esityöstä 0-5. Lundberg puolestaan teki esityön Dén illan toiseen maaliin ja loppulukemat iski Robin Sid Sallisen syötöstä.

Lisää uutisia