AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 31.5.2023

Ville Koski pitää Veikkausliigaa aiempaa tasaisempana - "Ei ole helppoja pelejä"

Ville Koski pitää Veikkausliigaa aiempaa tasaisempana - "Ei ole helppoja pelejä"

Ville Koski pitää Veikkausliigaa erityisen tasaisena tällä kaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigasta povattiin ennen kauden alkua tasaista ja arvotuksellista, ja sellainen se on myös alkukauden osalta ollut. FC Hongan Ville Kosken mielestä Veikkausliigassa ei tällä hetkellä ole heikkoja joukkueita.

Honka hävisi edellisottelussaan kotikentällään sarjanousija KTP:lle. Kosken mukaan se osoittaa sen, ettei Veikkausliigassa ole tällä kaudella heikkoa lenkkiä.

- Ei ole helppoja pelejä. Kukaan ei voi lähteä takki auki tai odottaa helppoa peliä tulevan. Yleensä mitä enemmän juoksee ja tekee duunia joukkueen puolesta ja pitää laadun hyvänä, korkealla tasolla, niin yleensä se joukkue voittaa. Ei mikään joukkue ole heittopussi. Se on näkynyt tällä kaudella Veikkausliigassa, Koski toteaa Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Honka on tällä hetkellä sarjassa viidentenä kerättyään 10 pelistä 12 pistettä. Kosken mukaan joukkue ei ole alkukauden pistesaldoon tyytyväinen.

- Koko joukkueena olemme erittäin pettyneitä saldoomme. Monissa tämän kauden peleissä olemme pelanneet hyvin, mutta olemme päästäneet muutaman liian helpon maalin omista virheistä, emmekä ole saaneet isoista paikoistamme maaleja, mitä tarvitaan voittaakseen peli. Kokonaisvaltaisesti suurimmassa osassa peleistämme olemme pelanneet hyvin, mutta emme ole onnistuneet päättämään sitä voittoon, Koski harmittelee.

Tuorein Suplan Veikkausliiga-podcast on kuunneltavissa täältä.

Lisää uutisia