AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 27.5.2023

Vesa Vasara pettyi tappioon - "Pikkuhiljaa pitäisi alkaa tekemään tulosta"

Vesa Vasara pettyi tappioon - "Pikkuhiljaa pitäisi alkaa tekemään tulosta"

KTP oli Honkaa terävämpi perjantaina. (Kuva: Juhani Järvenpää)

FC Hongan perjantai-ilta päättyi mollivoittoisiin tunnelmiin tärkeiden pisteiden karattua Tapiolasta KTP:n matkaan.

Hongan peli ei perjantaina kulkenut toivotulla tavalla ja kun KTP iski kerran espoolaisten jäätyä maaleitta, tulos oli 0-1-tappio.

– Hetkittäin ihan hyvää, hetkittäin huonoa. Häviämme liikaa kaksinkamppailuja ja kakkospalloja. Sitten tekemisestä tulee sekavaa, emmekä saa sitä oikein kunnolla toimimaan. Viimeisessä vaiheessa meillä on ihan tarpeeksi aihioita haavoittaa vastustajaa enemmänkin, mutta laatu puuttuu jostain syystä edelleen. Liian usein vaan jää vajaaksi.

- Tietenkin vastustaja oli tehnyt läksynsä hyvin ja toteutti omaa pelisuunnitelmaansa paremmin kuin me. Tämä ei nyt riitä, meidän on pakko parantaa. Onneksi tulee aika nopeasti seuraava peli Suomen Cupin muodossa jo tiistaina, päävalmentaja Vesa Vasara totesi.

Hongan pelit jatkuvat tosiaan jo nopealla aikataululla, kun tiistaina 30.5. se kohtaa Bolt Arenalla HJK:n Suomen Cupin viidennellä kierroksella. Vasara peräänkuuluttaa parempaa ja ennen kaikkea tuloksen tekemistä.

– Ei se auta kun mennä sorvin ääreen treenaamaan, mutta onhan se ihan selvää, että vaatimustaso pitää saada ylemmäs. Emme tällä hetkellä pysty saamaan tarpeeksi hyvin laatua mukaan. Ihan tarpeeksi aihioita on, mutta emme saa jostain syystä vietyä niitä loppuun asti. Pikkuhiljaa pitäisi alkaa tekemään tulosta.

- Tämä on kuitenkin kilpaurheilua ja tulokset siinä merkitsee. Emme saa sitä lopputulosta mitä haluamme, jos jatkamme tätä tuloskuntoa, Vasara päätti.


Lisää uutisia