AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.21 // 27.5.2023

​Asiri valmiina yhä isompaan rooliin IFK Mariehamnissa – "60-70 minuuttia, kenties jopa 90"

​Asiri valmiina yhä isompaan rooliin IFK Mariehamnissa – "60-70 minuuttia, kenties jopa 90"

Abdulfattah Asiri alkaa lähestyä 90 minuutin kuntoa. (Kuva: IFK Mariehamn)

Keväällä IFK Mariehamnin riveihin siirtynyt Saudi-Arabian maajoukkuepelaaja Abdulfattah Asiri alkaa vähitellen löytää parasta virettään.

Asirilla oli ennen Maarianhaminaan tuloaan pitkä tauko otteluista ja tämän takia häntä on peluutettu toistaiseksi hyvin säästeliäästi. Edellisessä Veikkausliigaottelussa FC Interiä vastaan tilille kertyi jo puolituntinen ja Asiri itse näkee mahdollisuuksia pidempäänkin kertarupeamaan.

- Oltuani täällä nyt kuukauden tuntui joka tapauksessa hienolta päästä pelaamaan 30 minuuttia edellisessä ottelussa. Nyt voin pelata ehkä 60-70 minuuttia tai kenties jopa 90 – kuka tietää, Asiri sanoi Ålandstidningenille.

Joukkueeseen Asiri on päässyt hyvin sisälle ja pelivirekin paranee viikko viikolta.

- Tuntuu todella hyvältä ja viihdyn Maarianhaminassa. Kaikki on toiminut hyvin.

Varsin samalla tavoin Asirin tilanteen näkee myös IFK Mariehamnin päävalmentaja Daniel Norrmén.

- Hän pelasi 75 minuuttia cupin ottelussa, jossa toki oli hiukan matalampi tempo, ja viimeksi 30 minuuttia, mikä meni hyvin. Hän voisi ehkä pelata nyt 60 minuuttia, mutta ennakkoon on aina vaikea sanoa. Riippuu aina siitä, millaiseksi pelin kuva muodostuu, "Ahna" pyörittelee.

Lauantaina IFK saa vastaansa HJK:n ja vaikka vastus on uusi Asirille, on HJK:n maine tiedossa.

- Kohtaamme hyvän joukkueen ja tämä on meille hyvä haaste. On todella hauskaa päästä pelaamaan heitä vastaan, Asiri linjaa.

IFK Mariehamn - HJK Wiklöf Holding Arenalla lauantaina 27.5. kello 18.30. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lähde: Ålandstidningen
Lisää uutisia