AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 26.5.2023

"Olen ylpeä pelaajista" - Jarkko Wiss kiitteli Interin esitystä Hakaa vastaan

"Olen ylpeä pelaajista" - Jarkko Wiss kiitteli Interin esitystä Hakaa vastaan

Inter-faneilla oli aihetta juhlaan. (Kuva: Tara Jaakkola)

FC Inter löysi avaimet takaisin voittokantaan ja kaatoi FC Hakan perjantaina komeasti maalein 3-0.

Päävalmentaja Jarkko Wiss ei peitellyt onnellisuuttaan taiston tauottua. Hän avasi myös, miksi oli päätynyt tällä kertaa kolmen topparin puolustuslinjaan.

– Olen todella tyytyväinen siihen, miten pelaajat suorittivat heille asetetut tehtävät. Moni ajatteli varmaan, kun vaihdoimme muotoa, että se olisi defensiivinen muutos, mutta se olikin loppupeleissä aika offensiivinen, kuten näimme. Olen ylpeä pelaajista ja ylpeä siitä, miten olemme jaksaneet. Varmaan ymmärrätte, että ei ole ollut helppo jakso. Ensin olemme pitkään vieraissa ja kontanneet pelejä… Tämä oli varmaan meidän ehjin ysikymppinen, vaikka jäi siihenkin vielä jotain parannettavaa, Wiss kommentoi.

– Olemme monta kertaa jahdanneet tällä kaudella ja olemme silloin pelanneet kolmen alakerralla. Se on toiminut hyvin. Halusimme tänään tällä ratkaisulla viedä terän Hakan laitureilta, liikuttamalla palloa kärsivällisesti. Mielestäni se toimi tosi hyvin, Wiss jatkoi.

Myös toppari Mikael Almen säteili tyytyväisyyttä pelin jälkeen.

– Erittäin hyvät fiilikset. Kolme pistettä huikean yleisön edessä kotona ja vielä maali siihen päälle, niin mikäs sen parempaa. Erittäin tärkeä nollapeli meille. Peli oli aikalailla juuri sellainen kuin halusimme. Pelasimme pallolla hyvin ja pelasimme ilman palloa ihan hyvin. Tästä on varmaan ihan hyvä lähteä eteenpäin, Almen myhäili.

Loppuun lähti vielä kiitokset kannattajille tämän viikon kotipelien tunnelman luomisesta.

– Siis tosi siistiä on ollut. Tämä fiilis mikä täällä on ollut, on ylittänyt odotukset. Ihan huikeeta, Almen kiitteli.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia