AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 26.5.2023

FC Lahden nuori hyökkääjä Onni Hänninen hakee lisävastuuta - ja maaleja

FC Lahden nuori hyökkääjä Onni Hänninen hakee lisävastuuta - ja maaleja

FC Lahti juhlii osumaa huhtikuussa Maarianhaminassa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti isännöi perjantaina AC Oulua ja yhtenä suurena teemana joukkueella on maalinteko, joka on ollut alkukaudesta joukkueen akilleen kantapäänä.

Kuopiossa viime viikon lopulla pelatussa pelissä Lahden nuori hyökkääjä Onni Hänninen pääsi kentälle, kun peliä oli kulunut 60 minuuttia. Nyt Hänninen odottaa innolla, että myös perjantain kotipelissä heruisi minuutteja.

- Ihan hyvät fiilikset perjantain pelistä. Odotan, että pääsen taas kentälle. Toki toivottavaa on, että päästään eri tulokseen kuin viime kotipelissä. Pitäisi saada aikaiseksi maaleja ja sen myötä kolme pistettä.

Hänninen mainitsee, että maalintekoon pitäisi löytää tasaisuutta, kun lähdetään metsästämään voittoa. Toistaiseksi Kuhnurit on tehnyt alkukaudella vain kolme maalia ja ne kaikki vierasottelussa IFK Mariehamnia vastaan.

- Eihän se hyvä ole, että meillä on kertynyt yhteen peliin kaikki maalit. Tasaisuutta pitäisi löytyä, jos halutaan kolmea pistettä kerryttää peleistä. Tilanteita pitää luoda enemmän, ja pistää niistä pallo verkkoon.

Maaleja huhtikuussa 18 vuotta täyttänyt Hänninen lähtee kuitenkin havittelemaan perusasioilla.

- Pitää olla aktiivisempi ja koko ajan liikkeessä. On tärkeää etsiä niitä tiloja mihin juosta ja sitten vaan olla päättäväinen ja luottaa itseensä, pohtii Hänninen omaa pelaamistaan.

Lähde: Etelä-Suomen Sanomat
Lisää uutisia