AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 26.5.2023

"Enemmän maalipaikkoja ja olemme vaarallisia" - Interin Darren Smith uskoo tehoja löytyvän lisää

"Enemmän maalipaikkoja ja olemme vaarallisia" - Interin Darren Smith uskoo tehoja löytyvän lisää

Darren Smith luottaa Interin korkeaan prässiin. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter hakee paluuta voittokantaan perjantaina ennakkoon runsaslukuisen kotiyleisön edessä FC Hakaa vastaan.

Kolme maalia alkukaudella Interille viimeistellyt Darren Smith kertoi oman näkemyksenä turkulaisryhmän maalipaikkojen luomisen ja kollektiivisen prässin suhteen.

– Uskon, että tulevassa pelissä luomme entistä enemmän maalipaikkoja ja olemme vaarallisia. Olen tyytyväinen meidän korkeaan prässiimme. Monet vastustajista tietävät sen vahvuudeksemme ja ovat varuillaan sen suhteen.

- Meillä on hyvään prässiin ylhäällä nopeita pelaajia, mikä helpottaa asiaa, 27-vuotias kärkimies pohtii.

Hyökkäyspäässä kemioiden yhteensopivuus toisilleen uusien pelaajien kesken ottaa tietysti aikansa. Smith pohtii, kenen kanssa yhteys on jo löytynyt.

– Meillä vaihtuu paljon pelaajat, kenen kanssa pelaa, joten oikeastaan kaikkien kanssa täytyy löytää hyvä yhteys. Mielestäni kaikki pelaajamme pystyvät hoitamaan tonttinsa siinä mielessä ja tunnemme toisemme.

- Viime pelin maalissa minulla oli hyvä kemia Petteri Forsellin kanssa, joka syötti maalini. Siinä maalissa oli tosi hyvä kemia, eteläafrikkalainen toisti.

FC Inter - FC Haka Veritas Stadionilla perjantaina 25.5. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia