AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 25.5.2023

Tuomas Ollila uskoo HJK:n kääntävän kurssinsa - "Otetaan muutama voitto peräkkäin"

Tuomas Ollila uskoo HJK:n kääntävän kurssinsa - "Otetaan muutama voitto peräkkäin"

Tuomas Ollila uskoo HJK:n kurssin kääntyvän. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK menetti viikonloppuna kärkipaikkansa Veikkausliigassa, kun se pelasi kolmannen voitottoman ottelunsa neljässä edellispelissä. Tuomas Ollila uskoo kurssin kääntyvän vielä.

HJK aloitti kauden vakuuttavasti, mutta erityisesti vieraskentällä joukkueella on ollut viime aikoina hankaluuksia. Kolme edellistä vieraspeliä ovat tuottaneet tilille kaksi pistettä ja samalla voittoputkessa porskuttava KuPS nousi sarjataulukossa ohi.

Ollila uskoo HJK:n palaavan taas voittojen tielle.

- Nyt on ollut vähän huonompi jakso. Aikaisemmin pelit menivät hyvin ja nyt on tullut pari vähän huonompaa tulosta, mutta ei tässä tarvitse hätääntyä. Alkukausi on muuten ollut hyvä.

- Kyllä minä uskon, että me käännämme tämän kelkka ja otamme muutaman voiton peräkkäin. Käännetään meidän tilanne toisinpäin, Ollila pohdiskelee Veikkausliiga-podcastin haastattelussa.

Veikkausliiga on alkanut äärimmäisen tasaisissa merkeissä ja HJK:n niskaan hengittää ainoana tappiottomana joukkueena porskuttava SJK, joka pisteen päässä, mutta kaksi ottelua vähemmän pelanneena.

Ollilaa ei sarjan tasaisuus haittaa.

- On kyllä aika tiukkaa. Kuten sanoin, niin meillä lähti alkukausi hyvin ja nyt on ollut muutaman pelin vähän heikompi vaihe, niin kaveritkin ovat tulleet vähän kiinni. Aika tiukkaa ja se on hyvä, että pystytään vähän varpaillaan, emmekä lähde hellittämään. Vastustajat tulevat ohi, jos pelaamme huonosti. Se on hyvä tälle sarjallekin, että pysyy tiukkana ja kaikilla on mahis voittaa ennen kuin puolet on pelattu.

Tuorein Suplan Veikkausliiga-podcast on kuunneltavissa täältä.

Lisää uutisia