AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.21 // 23.5.2023

"Joskus täytyy vain antaa tunnustus vastustajalle" - KTP-luotsi Leppälahdelta kehut SJK:lle

"Joskus täytyy vain antaa tunnustus vastustajalle" - KTP-luotsi Leppälahdelta kehut SJK:lle

SJK oli hiukan edellä KTP:ta. (Kuva: Mikko Mäkelä)

SJK jatkoi vahvaa menoaan kaatamalla maanantaina Arto Tolsa Areenalla KTP:n maalein 2-0.

Vaivaiset kaksi maalia koko kaudella päästänyt SJK jätti itsestään erittäin vakuuttavan kuvan. SJK:lla on takana seitsemän tappiotonta peliä (5-2-0), ja joukkue on vain kaksi pistettä kaksi ottelua enemmän pelanneen sarjakärki-KuPS:n perässä.

- Joskus täytyy vain antaa tunnustus vastustajalle. Niistä joukkueista, jotka ovat tällä kaudella käyneet Tolsalla, tämä oli paras.

- SJK on hyvin organisoitu ja vaikeasti murrettavissa. Ymmärrän, miksi he ovat päästäneet niin vähän maaleja, KTP:n päävalmentaja Jussi Leppälahti kehui.

Takaiskumaaleissa sattuneet pienet virheet jäivät hiukan harmittamaan KTP-luotsia.

- Maalit olivat sellaisia, että meidän on tehtävä jatkossa vastaavissa tilanteissa parempaa työtä. Avausmaalissa pelaajat olivat väärillä paikoilla.

- Molemmat puoliajat olivat aika tasaisia, mutta mielestäni SJK kuitenkin oli kaksi maalia parempi kuin me, Leppälahti jutteli.

KTP teki sen minkä pystyi, mutta paremmalleen ei tunnetusti voi mitään.

- Molemmat joukkueet prässäsivät aggressiivisesti. Tämä oli erittäin kova ottelu, ja maalintekopaikkoja oli vaikea luoda. Hyvä taistelu kuitenkin meidän pojilta. Kyllä he laittoivat kaiken peliin. Olisihan se nyt ollut huikea suoritus, jos olisimme pystyneet nollan pitämään tuollaista joukkuetta vastaan.

- Meillä oli sellainen ongelma hyökkäyksessä, että puskimme vähän liikaa keskeltä. Olisi pitänyt löytää se tila ulkopuolelta. Sitä meidän pitää jatkossa parantaa, että mitä me tehdään siinä puolustuslinjan edessä, Leppälahti kommentoi.

Lisää uutisia