AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.21 // 22.5.2023

"Jälleen erittäin vahva peli" - SJK jatkaa vahvassa vireessä

"Jälleen erittäin vahva peli" - SJK jatkaa vahvassa vireessä

SJK haki pisteet Kotkasta. (Kuva: Mikko Mäkelä)

SJK jatkaa vahvaa alkukauttaan ja haki maanantaina voiton KTP:sta maalein 0-2.

SJK meni johtoon Jaime Morenon kauden viidennellä osumalla, ja Jere Streng sinetöi voiton toisella puoliskolla uransa toisella Veikkausliiga osumalla.

– Olen erittäin tyytyväinen joukkueen esityksestä. Jälleen erittäin vahva peli, kurinalainen peli, ja sellainen ottelu, joka pitää pelata, kun tullaan kauas kotoa vieraskentälle. Erityisesti yhtä vaikeinta joukkuetta vastaan, yhdellä vaikeimmista vieraspaikkakunnista, sanoi SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez ottelun jälkeen.

– KTP on hyvin samanlainen joukkue kuin me, se prässää hyvin ylhäältä ja he tekevät pelin vaikeaksi vastustajalle. Mutta me mielestäni valmistauduimme siihen hyvin ja sopeuduimme siihen pelissä myös, ollen kontrollissa. Eli pojat pistivät tänään pystyyn todella hyvän esityksen. On myös mahtava jatkaa tätä hyvää kauden alkua, mitä olemme tähän asti tehneet. Olemme erittäin keskittyneitä siihen, että tulemme jatkamaan tätä.

SJK on sarjataulukossa kolmantena, joskin joukkueen pistekeskiarvo on tällä hetkellä paras.

– Hieman harmittaa kuitenkin se, että joillain joukkueilla on eri määrät pelejä pelattuna, ja siksi me emme nyt nousseet sarjakärkeen. Se olisi ollut pelaajille hieno palkinto edes hetkeksi aikaa, että he saisivat kauden alusta kunniaa. Harmittaa myös se, että nyt me pelaamme näin kovalla tahdilla toisen ottelun perjantaina, erittäin kovaa joukkuetta vastaan, joka on saanut vielä kaksi ekstrapäivää lepoa. Mutta, olemme tienneet, että tämä ei ole helppoa, harmitteli Gómez.

Veikkausliiga jatkuu jo perjantaina, kun SJK ja KuPS kohtaavat huippuottelussa Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Se on samalla kärkikamppailu, ja SJK voisi voitolla nousta sarjakärkeen, vaikka sillä on kaksi peliä muita vähemmän pelattuna.

– Jotta voimme nousta ylöspäin, meidän tulee pitää huolta, että olemme valmiita perjantaina. Nyt matkustamme pitkän matkan kotiin, pari päivää lepoa ja palautusta, ja sitten valmistamme joukkueen niin, että olemme kilpailukykyisiä. Me emme voi vaikuttaa kuin siihen, miten harjoittelemme ja palaudumme, ja katsomme mihin se vie meidät.

– Mutta, tänään olen kokonaisuutena erittäin tyytyväinen esitykseemme ja pelaajiimme, sanoi Gómez.

Lisää uutisia