AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 18.5.2023

"Huikeaa, että pääsimme jatkoon" - Niklas Jokelainen hehkutti AC Oulun voittoa SJK:sta

"Huikeaa, että pääsimme jatkoon" - Niklas Jokelainen hehkutti AC Oulun voittoa SJK:sta

Niklas Jokelainen tähtää cupissa pitkälle. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu selvitti yhden vaikean rastin Suomen Cupissa ja haki jatkopaikan Seinäjoelta kaatamalla 4. kierroksen ottelussa SJK.n komeasti 4-1.

Laivastonsinisten Niklas Jokelainen oli esitykseen ja jatkopaikkaan enemmän kuin tyytyväinen.

- Totta kai huikeaa, että pääsimme jatkoon, sillä kohtasimme kovimman mahdollisen kierroksella mukana olleen liigajoukkueen. Olimme vastahyökkäyksissämme tehokkaita ja vaarallisia. Pakko sanoa myös, että peli luistaa hyvin tekonurmella, Jokelainen kommentoi Kalevalle.

Cup on vanhan sanonnan mukaan lyhin tie Eurooppaan: myös tällä kaudella voittaja saa paikan Konferenssiliigan karsintoihin.

- Suhtaudumme cupin otteluihin samalla tavalla kuin liigaotteluihinkin. Tavoitteenamme on mennä niin pitkälle kuin mahdollista eli haluamme pelata syksyllä finaalissa. Juuri europaikan takia on tärkeää olla mukana cupissa.

Cupin viidennen kierroksen arvonnassa on mukana 32 joukkuetta, joita ei ole enää aseteltu maantieteellisiin koreihin. Arvonta järjestetään 23. toukokuuta ja liigajoukkueiden osalta pelipäivä on keskiviikkona 31. toukokuuta.

- Ei ole toiveita. No, ehkä se, ettemme joudu Maarianhaminaan. Meidän arpaonnellamme tulee varmaankin vierasottelu, Jokelainen veisteli.


Lähde: Kaleva
Lisää uutisia