AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 18.5.2023

Duarte kehui pelaajiaan - "He tekivät erittäin hyvän työn"

Duarte kehui pelaajiaan - "He tekivät erittäin hyvän työn"

AC Oulu haki Seinäjoelta jatkopaikan Suomen Cupissa. (Kuva: Mika Alavesa)

AC Oulu selvitti tiensä Suomen Cupin viidennelle kierrokselle kaadettuaan SJK:n vieraskentällä 4-1. Oululaisten päävalmentaja Ricardo Duarte kehui pelaajiensa esitystä ottelun jälkeen.

Joukkueet kohtasivat muutama viikko aikaisemmin Oulussa ja tuolloin SJK haki selvän 3-0-voiton. Tällä kertaa AC Oulu oli tehnyt pieniä muutoksia joukkueensa pelaamiseen ja ne tuottivat tulosta.

- Homma toimi meillä tällä kertaa hyvin. Taktiikka sekä pelaajien henkinen lähestyminen otteluun toimivat hyvin. Käyttäessäsi hieman eri ryhmityksiä, pelaajilta vaaditaan monipuolisuutta ja meillä on monipuolisia pelaajia. He tekivät erittäin hyvän työn, Duarte suitsutti.

Oululaisten ykkösnimi oli erinomaista kautta pelaava Otso Liimatta, joka oli isossa roolissa viimeistellen toisella puoliajalla kaksi maalia.

- Hän missasi ensimmäisen puoliajan lopussa erinomaisen maalipaikan ja oli aika tuskastunut sen jälkeen. Sanoin hänelle, että hän tekee sitten toisella puoliajalla ja hän tekikin kaksi. Hän oli lähellä tehdä kolmannenkin. Se on työn seurasta. Olen työskennellyt useiden pelaajien kanssa urani aikana eikä monikaan ole tehnyt yhtä kovaa töitä kuin hän. Hän tekee paljon töitä ja hänellä on taidot, joten tämä on niiden seuraus, Duarte kehui suojattiaan.

AC Oulun kausi jatkuu maanantaina, kun se saa kotikentälleen vastaansa FC Hongan.

Lähde: ACOTV
Lisää uutisia