AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 16.5.2023

"Toivotaan paljon yleisöä ja hyvä tapahtuma" - KTP:n Anttoni Huttunen palaa tuttuihin maisemiin cupissa

"Toivotaan paljon yleisöä ja hyvä tapahtuma" - KTP:n Anttoni Huttunen palaa tuttuihin maisemiin cupissa

Anttoni Huttusella on vahvat MyPa-juuret. (Kuva: Juha Tamminen)

Puhtaalla pelillä (4-0-0) Kolmosen itälohkoa johtava Myllykosken Pallo saa vieraakseen KTP:n Suomen cupin neljännen kierroksen otteluun Saviniemen tekonurmikentälle keskiviikkona.

KTP:n miehistössä eniten Kymenlaakson derbyä odottaa taatusti Anttoni Huttunen.

Huttusen isä, Toni Huttunen, on todellinen MyPa-legenda. 50 vuotta kuluvan vuoden alussa täyttänyt PaPen kasvatti ehti pelata puolustajan tontillaan ennätykselliset 441 ottelua MyPassa ja on pisimpään (1992-2009) samaa seuraa edustanut pelaaja.

- Siistiä päästä pelaamaan MyPaa vastaan ja nähdä vanhoja pelikavereita, 21-vuotias keskikenttäpelaaja sanoo.

Veikkausliigassa vajaat puoli tuntia tällä kaudella peliaikaa saanut MyPa-kasvatti pelasi edellisellä kierroksella koko ottelun Joensuussa LehPaa vastaan.

- Oli mukava uuden cup-systeemin myötä päästä pelaamaan vähän erilaista joukkuetta vastaan. Teimme siitä itsellemme hieman vaikean ottelun, mutta onneksi saimme tarvittavat maalit ja pääsimme seuraavalle kierrokselle, KTP:n avausosuman viimeistellyt Huttunen toteaa.

Huttuselle on kertynyt pelituntumaa Liigacupin kamppailujen lisäksi myös KTP:n kanssa farmisopimuksen tehneen, Kakkosessa pelaavan PEPOn paidassa.

- Pari peliä olen PEPOssa pelannut, ja on ollut ihan kiva päästä pelaamaan ja saada minuutteja, kun olen jäänyt vähän vähille minuuteille KTP:ssä.

Huttunen toivoo Kymenlaakson derbyyn kunnon tunnelmaa.

- Toivottavasti saadaan paljon yleisöä ja sitä kautta tehtyä hyvä cup-tapahtuma, Huttunen päättää.

MyPa-KTP. Suomen cupin ottelu keskiviikkona 17.5. kello 18.30 Saviniemen KSOY Stadionilla. Suomen Cupin otteluita voi seurata myös suorina lähetyksinä Ruudussa.

Lisää uutisia