AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 13.5.2023

Rajamäki odottaa Ilvekseltä uusia vastuunkantajia

Rajamäki odottaa Ilvekseltä uusia vastuunkantajia

Petteri Pennanen on sivussa lauantaina pelikiellon vuoksi. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves jatkaa kauttaan Seinäjoen vierailulla kohdatessaan vielä tappioitta olevan SJK:n. Ruudun asiantuntija Marko Rajamäki odottaa erityisesti sitä, kuka täyttää Petteri Pennasen jättämän aukon joukkueessa.

Pennanen joutuu katselemaan seuraavat kaksi peliä sivusta saatuaan punaisen kortin edellisottelussa. Pennanen on ollut Ilveksen alkukauden johtohahmo viimeisteltyään joukkueelleen kolme maalia ja toimien pelin moottorina ja sieluna.

- Hän on ollut tulokseen ylivoimaisesti eniten vaikuttava pelaaja. Ilveksen pitää nyt tehdä jotain. He pelaavat SJK:ta vastaan pahan vieraspelin ja sitten muistaakseni HJK:ta vastaan seuraavan pelin. Tärkeää olisi, että heidän pitäisi myös pisteiden muodossa jotain saada, ennakoi Rajamäki Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

- Toinen asia on, että he ovat olleet ehkä hieman liian riippuvaisia Petteri Pennasen esityksistä. Tämä ei ole Pennaselta pois, mutta sieltä pitäisi muita vastuunkantajia nousta entistä enemmän esiin. Etenkin nyt, kun Pennanen on vielä pois.

Ilves on kerännyt viidestä ensimmäisestä ottelustaan seitsemän pistettä. Rajamäki näkee joukkueella olevan potentiaalia vieläkin parempaan, mikäli palaset loksahtavat kohdilleen.

- Ilveksellä on hyvä joukkue ja hyvä materiaali, ja odotusarvo on ehdottomasti top-kuuteen ja haastamaan sinne europaikoista.

Suplan Veikkausliiga-podcast on kuunneltavissa kokonaisuudessaan täältä.

SJK-Ilves OmaSP Stadionilla lauantaina 13.5. kello 17.00, ottelu on myös Ruudun studio-ottelu. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia